TANJA JE FOLIRANT, ISKORISTILA ME JE I NESTALA! Anastasija tvrdi da je pomogla PEVAČICI da dođe do dece, a onda je usledio HLADAN TUŠ!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.06.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznata agonija kroz koju je prošla Tanja Savić kako bi vratila sinove u Srbiju, nakon što ih je njen suprug tajno odveo u Australiju. Sada se oglasila i žena koja tvrdi da ju je pevačica iskoristila kako bi došla do cilja.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Život Tanje Savić pretvorio se u agoniju kada je njen suprug Dušan, prošle godine s početkom panedmije koronavirusa, njihove sinove odveo u Australiju bez njenog znanja.

Kako su se sve države "zaključale" zbog mera protiv virusa, Tanja nije mogla da dođe do svoje dece.

Sada se oglasila i izvesna Anastasija King iz Australije koja tvrdi da je pomogla pevačici i da ju je ona nakn toga prevarila: 

 

- Želela sam da pomognem iz srca, njena sestra Dragana Majkić me je zamolila. Sažalila sam se i zvala federalnu policiju u Kvinslendu, gde je ona živela, i rekli su mi da nije otmica dece jer su roditelji u bračnoj zajednici. I pored toga, želela sam da joj pomognem, delovalo mi je kao da je dobra žena, fina i kulturna. Pogrešila sam. Ona je bezobrazna, nezahvalna žena koja u sebi nema ni trunke empatije - priča Australijanka našeg porekla za Kurir.

Prema njenim rečima, Savićeva je dobila rešenje da preuzme decu i vrati ih u Srbiju, a njoj ni hvala nije rekla za to, iako bi tako trebalo da uradi.

- Danima i noćima sam radila na tom slučaju. Potegla sam veze jer Australija ima vrlo bezobziran zakon. Tanja je veliki lažov. Objasnila sam joj do najsitnijih detalja kakav je ovde zakon, a ona me je samo koristila dok joj je to odgovaralo. U javnosti se predstavlja kao fina, uplakana, a zapravo je veliki folirant i važno je da javnost zna istinu o njoj. Davala sam joj tačne informacije i pomagala joj oko dokumentacije, prevođenja, jer ovde nikoga nije imala, a kada se sve završilo, ni hvala nije umela da kaže - zaključuje ona i dodaje da je pevačica bez ikakvog razloga prestala da joj se javlja i blokirala je na telefonu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tanja Savić sa sinovima

Savićeva tvrdi drugačije. Međutim, kad joj je pomenuta izvesna Anastasija da, Savićeva odmah poslala glasovne poruke sledeće sadržine:

- Ne znam koji je cilj da me ocrni. Meni na čelu piše ko sam i šta sam. Ta žena mi ništa nije pomogla. Ko god da ti pomogne, mora to da se plati i da ima diplomu za to što radi. Moj slučaj je međunarodna otmica dece, kako je mogla neka žena iz naroda da mi pomogne. Mislim da je ona psihopata jer kada sam videla neku njenu poruku, bila je ljuta, nisam je shvatila, mislim da ima ozbiljnih problema. Bila sam pristojna i rekla sam joj da joj je potrebna psihijatrijska pomoć. Nije mi pomogla. Nije osoba kojoj bi se trebalo poveriti, a ja znam kako se treba postaviti prema takvim ljudima. Samo da čujete njen glas i sve će vam biti jasno. Ja sam imala svog advokata koji je sve radio za mene i sad će ona da mi priča ko da sam ja glupa - objasnila je Tanja.

Iz prepiske koju je dostavila Anastasija King pomenutom mediju, vidi se da joj je Tanja srdačno odgovarala na poruke i da je prihvatala njene savete koji su se ticali pravne regulative i zakona u Australiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cirko

02.06.2021 04:30

Znamo mi da je Tanja Savic iskoristila decu i novinare i mnoge iz Srbije, a sve u svrhu reklame i propagande. Prevarant i lazov.

Odgovori 10 4
Mira

02.06.2021 05:41

@Cirko - Folirant,lazov

Vla

02.06.2021 10:50

Najgora osoba na estradi je Tanja Savić.