NIKADA MU NIJE OPROSTIO! Sinan i Mile su bili kao braća, a onda su zbog jednog folkerovog gesta postali neprijatelji...

Autor: Republika.rs

Zabava

01.06.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava tri godine od smrti legendardnog Sinana Sakića koji je ostavio neizbrisiv trag na estradi. Ipak, i danas se priča o svađi koju je imao sa Kitićem, a koju nikada nisu rešili.

Foto: youtube.com
Mile Kitić i Sinan Sakić

Sinan Sakić i Mile Kitić bili su veoma bliski prijatelji, međutim, jedna situacija je sve promenila.

Oni su nastupali zajedno sa "Južnim vetrom", punili klubove i bili veoma popularni. Ona je jedna Kitićeva odluka sve promenila. 

Naime, kako se pričalo, Sinan je bio uvređen što sa svojom suprugom Sabinom nije mogao ući na jedan after parti koji je Mile organizovao. Kitić je posle pojašnjavao da je reč o velikom nesporazumu, ali se pevači nisu pomirili.


-Nisam zaslužio ono što mi je uradio. On je mrtav za mene. Taj vazduh ne dišem. Na kolenima da me moli, neću mu oprostiti. Ponizio me je na najgori mogući način i zadao mi bolan udarac. Budeš nekome gost na koncertu, a posle ti se traži pozivnica za afterparti. Strašno! Ne postoji nikakva šansa da se pomirim s njim - govorio je svojevremeno Sinan za Kurir.

Ova svađa sa Miletom veoma ga je zabolela: 

- Nikad nije ni pokušao da se izvini. Pošto nismo pušteni na žurku, otišao sam sa suprugom Sabinom, menadžerom Banetom Obradovićem i još nekim društvom u kafanu. Uz tamburicu smo se proveli bolje nego ikad - govorio je Sakić.

Mile je za razliku od njega, demantovao da su u svađi i da je sve deo nesporazuma koji ipak nikada nisu izgladili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading