MOJ MUŽ JE UBIJEN: Na današnji dan preminuo legendarni Sinan Sakić, supruga TUŽILA LEKARE!

Autor:

Zabava

01.06.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda folk muzike, Sinan Sakić preminuo je pre tri godine na današnji dan, a njegova porodica se i dalje se ne miri sa njegovim odlaskom.

RepublikaFoto: e-stock
Supruga Sinana Sakića tužila lekare... Sabina Sakić

Sinan je zbog problema s jetrom smešten u bolnicu 2017. godine kada su mu ugrađeni stentovi u žučne kanale. Lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će morati na transplantaciju jetre.

Supruga Sinana Sakića, Sabina nakon devet meseci od njegove smrti odlučila je da tuži lekare koji su se brinuli o zdravstvenom stanju pevača, a čijim lečenjem ona nije bila zadovoljna. Sabina je čak, na svoju ruku i bez dozvole lekara, pokušala dva puta da izvede pokojnog Sinana iz bolnice tokom lečenja, nakon što je izgubila pravo da boravi sa njim u sobi od 8 do 20 časova, zbog čega je intervenisala i policija. Ona je kasnije tvrdila i da je njen suprug preminuo zbog nemarnog lečenja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ćerka Sinana Sakića očajavala... Đulkica sa ocem

O ovome se tada oglasila i Sinanova ćerka Đulkica koja je ukazivala na nedovoljno dobro lečenje njenog oca i najavljivala tužbu, dok je supruga pevača otkrila detalje propusta u njegovom lečenju:

- Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo devet meseci. Interesuje me zašto je moj muž ubijen. Molio me je plakajući da ga spasem, da ga vodim kući. Pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju sem klizne i malo infuzije nije primao pet dana. Rekao mi je: "Vodi me, molim te, maco, odavde. Ovo nije bolnica ni ludnica, ovo je logor. Ovde ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne leče, odustali su, ubiće me. Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu - izjavila je tada Sabina Sakić. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sinan preminuo nakon premeštaja u drugu bolnicu...

Ona je čak ponudila da da donira jetru svom suprugu, ali lekari su zaključili da Sabina nije odgovarajući donor.

Sinan je preminuo na današnji dan u 61. godini nekoliko dana pre nego što je trebalo da bude prebačen u Padovu gde mu je bila zakazana transplantacija jetre, a za sobom je ostavio suprugu Sabinu, sinove Rašida, Alena i ćerku Đulkicu. 

Sakić je vlasnik brojnih hitova poput "Otkad sam se rodio", "Da se opet rodim", "Ne traži je sine" i mnogih, mnogih drugih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading