(VIDEO) VODITELJKA SE UHVATILA ZA GLAVU, PEVAČICA KOLUTALA OČIMA: Posle ove Zoranine odvale, SVI U STUDIJU SE ZGROZILI

Autor:

Zabava

01.06.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović, alijas Zoranah, popularnost je pre svega sticala u Srbiji gde je i postala poznata blogerka i jutjuberka, a onda je nedavno u jednoj emisiji "popljuvala" sopstvenu zemlju.

RepublikaFoto: Yotuube/ KONTRA SHOW
Svi se zgrozili...

Zorana je, gostujući sa pevačicom Aleksandrom Mladenović i Nenadom Marinkovićem Gastozom otkrila da ljudi iz Srbije, zapravo, za nju ne postoje:

- Znaš šta je jako zanimljivo za mene? Što mene, kada osoba živi u Srbiji, on za mene kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji za mene ne postoji- odvalila je Zoranah, a voditeljka Marija Đurović se u tom trenutku uhvatila za glavu, Gastoz je povikao, dok je Aleksandra kolutala očima od šoka. 

Foto: youtube.com/KONTRA SHOW
Blogerka odvalila za sve pare... Aleksandra, Gastoz i Zorana

Kada je blogerka shvatila da su svi zgroženi, pokušala je da obrazloži svoju izjavu:

- Ali, ja prosto ne želim da živim ovde, ne želim da svoju decu odgajam u Srbiji. Jednostavno, više mi prija inostranstvo koje god - nastavila je da se blamira blogerka poznata po ovakvim izjavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading