ŠOK! STANIJA U AMERICI SA BIVŠIM VERENIKOM! Starleta poručila: Viđaćemo se dokle god sam ovde!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.05.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je otputovala u Ameriku, dok je njen dragi Marko Marković ostao u Srbiji. Ipak, ona ne samuje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija Dobrojević sa bivšim verenikom

Starleta Stanija Dobrojević u Americi se viđa sa bivšim verenikom Vladimirom Ukrainetskom iako je već godinama u vezi sa MArkom Markovićem.

Stanija uživa u društvu bogatog Rusa sa kojim je pre devet godina planirala venčanje. Starleta je više puta isticala da joj je on bio najveća ljubav, te je mnoge šokiralo što se sada viđa sa njim iako je zauzeta:

 - Tačno je da sam se u Americi videla sa Vladimirom! Viđaćemo se i dalje  sve dok sam ovde - kaže Stanija za Informer.

Njihov susret snimile su kamere dok je starleta sa vlasnikom  obilazila kompaniju u kojoj radi. S obzirom na to da je i Vladimir zaposlen u istoj firmi, bivši ljubavnici su se sreli:

-Vladimir radi u fimri za suplemente i sportsku opremu, čije sam ja zaštitno lice, pa smo se tamo sreli. On je divan dečko i zaista o njemu mogu da kažem sve najbolje. Bilo nam je lepo dok smo se zabavljali, ali ja sam sada zauzeta, a i on ima verenicu. To je jedna prelepa i mnogo dobra devojka, kojom će se Vladimir uskoro i oženiti - kaže starleta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading