BILA SAM LJUBOMORNA NA BRAK SLOBE I MIRE! Zorica poručila: Kemiš me nikad nije voleo kao Milošević Mirjanu!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.05.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik progovorila je o seriji "Porodica" pa se dotakle i života bivšeg predsednika Juguslavije Slobodana Miloševića i njegove supruge Mirjane Marković.

Foto: youtube.com
Zorica Brunclik ljubomorna na ljubav Slobe i Mire

Zorica Brunclik bila je bliska nekadašnjoj vlasti i to nikada nije krila, čak je svojevremeno bila članica "JUL"-a.

Sada je progovorila o seriji "Porodica" koja oslikava poslednje dane porodice Milošević pred Slobodanovo izručenje  u Hag.

Pevačici se ne dopada kako je serija urađena, a ponajviše jer nisu verodostojno prikazane emocije. Kako kaže, uvek je bila ljubomorna na brak Slobodana Miloševića i Mirjane Marković:

- O seriji "Porodica" ne bih da govorim zato što su svi akteri, i oni koji se nalaze u seriji i oni za koje znaju da su ih znali, živi i na osnovu onoga što su ti ljudi izjavljivali, rekli su da nisu pitani. Dozvoljavam umetničku slobodu, ali smatram da ta umetnička sloboda mora da ima vremensku distancu. Mislim da je ovo isuviše rano, bez obzira na glumu Mirjane Karanović i Borisa Isakovića, glavne aktere, koji su fenomenalno ušli u te likove. Iskreno, oni su u ulozi ostali osiromašeni za emocije koje su oni imali jedni prema drugima - počela je Zorica priču za "Objektiv", pa dodala:

- Jedino sam bila ljubomorna na njihov brak. Miroljub i ja, kada god smo se vraćali od njih, uvek sam mu govorila: " Ti mene ne voliš onako kako Sloba voli Miru i obrnuto". To je ljubav o kojoj će se pričati i tu postiji samo uvažavanje i poštovanje -  rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading