SEKA JE TREĆERAZREDNA PEVAČICA PUNA ZLA! Dara Bubamara oplela po koleginici

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

31.05.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo mi je zla nanela i nikad joj neću oprostiti! Seka nikada neće biti Dara, ona je majka i snajka

RepublikaFoto: printscreen/AmiG Show
Dara Seki nikada neće oprostiti!

Dara Bubamara progovorila je o Seki Aleksić, s kojom je u sukobu od 2018, kada je Dara saznala da će njena tadašnja dobra prijateljica Seka veliki solistički koncert u Areni održati sedam dana pre nje, iako je ona prva zakazala svoj.

Folk pevačica priznaje da Aleksićka nije jedina koleginica s kojom se tokom dugogodišnje karijere kačila, ali da je ona jedina kojoj nikada ne može oprostiti.

Svi moji estradni ratovi, sa Lukasom, Karleušom, oprostivi su jer nije bilo zle namere, samo prepucavanje

- Svi moji estradni ratovi, sa Lukasom, Karleušom... Sve je to bilo nekako da niko nikome ne ugrozi karijeru, nije bilo zle namere, samo prepucavanje i oprostivo je. A što se tiče, neću ni ime da joj spominjem, to je neoprostivo jer je to bila zla namera, a bile smo prijateljice. Kod nje je proradio klasičan gnev - zato sam ja Dara Bubamara, a ona je majka i snajka. Sve se vrati u životu! Njoj nikad ne bih oprostila, ne mrzim je, ne pričam o njoj, ali kao da ne postoji na svetu - ispričala je Dara u svom velikom intervjuu za Skandal i naglasila:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Udaću se još jednom i roditi još jedno dete


- Meni nikad godine nisu bile bitne, baš danas gledam svoje telo... Posle 12 godina od porođaja, sad bolje izgledam, tako da se ne bojim godina, ali me je korona uzdrmala i navela da se zamislim. A kad krene posao, možda ću i rađati i udati se... Nikad ne reci nikad. Ne zna niko šta će biti sutra. Ko bi pomislio da će korona da nam se desi.

- Nikad ti takve stvari neće raditi velike zvezde, nego one trećerazredne, ali evo sad im poručujem da nikad neće biti Dara!

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Kesic

Bivši muž me podržava u svemu i sin je takav zahvaljujući njemu


- S Milanom sam uvek bila dobra i on me podržavao tokom cele korone. I Kosta me podržava, zahvaljujući Milanu. Kosta sad živi u Beogradu, igra fudbal u Partizanu, veoma je dobar u školi, baš sam ponosna. Milan je predivan otac, presrećna sam što sa takvim čovekom imam dete. Mi smo jako dobri prijatelji... Milan je moj najdivniji prijatelj do kraja života.

Podsećanja radi, Bubamara je pre tri godine ponosno najavila druženje sa fanovima 21. aprila u beogradskoj Areni, a nekoliko nedelja posle nje i Seka je objavila da će održati koncert, i to nedelju dana pre Bubamare. Dara je tada odlepila, te pozvala Sekinog supruga i organizatora koncerta Veljka Piljikića da bi mu predložila da pomeri datum održavanja koncerta s obrazloženjem da nije pametno da ih održe u razmaku od samo sedam dana. Međutim, Seka nije pristala. Bubamara se tada gadno razočarala u drugaricu koju je do tada, kako je izjavljivala, smatrala dobrim čovekom. U to vreme kružile su i priče da ju je Seka namerno minirala iako je Aleksićka to demantovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

03.06.2021 05:31

Sve vas treba ukinuti zauvek. Polugole, vestacke i vulgarne, kome i sta vi pevate!? Primitivnoj gomili koja gleda porno filmove.