ŽELJKO JE JEDNOM REKAO "TETKA" I NIKAD VIŠE: Anastasija progovorila o pripremama za VELIKO SLAVLJE RAŽNATOVIĆA I O LJUDIMA S KOJIMA VIŠE NE ŽELI KONTAKT!

Autor:

Zabava

31.05.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović gostujući kod svog prijatelja i frizera Stevana Radivojevića u emisiji "Popodne sa Stevanom", otvoreno je pričala o svemu, ali se posebno osvrnula na bratanca Željka kom se bliži prvi rođendan.

RepublikaFoto: Youtube/ HYPE TV
Anasatsija Ražnatović

Iako i dalje ne zna šta će obući 3. juna za Željkov rođendan, Anastasija tvrdi da joj je vreme od njegovog rođenja do sada proletelo:

- Kao da se juče rodio, a on je pre par dana prohodao. Propričao je i već govori mama, tata, deda. Tetka je rekao jednom i nikada više. Moram nešto da mu kupim, ipak je on blizanac na tetku i babu. To jest, na drugaricu, da se ispravim - nasmejala se Anastasija budući da je poznato da Ceca želi da je unuk zove Svetlana, a ne "baba". 

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock/Danijel Milutinović
Ceca neće da je neko zove "baba"...

U otvorenom razgovoru sa Stevanom, Anasatsija je govorila i o svojim novim pesmama "Gotovo" i "Izvini" i priznala da je njena prva numera posvećena onima s kojima je završila:

RepublikaFoto: Youtube/ HYPE TV
Anastasija otkrila kome je posvetile pesmu "Gotovo"...

- Gotovo je sa ljudima koji su dobili previše sansi. Gotovo sam napisala prosle godine u Novom Sadu. Dobila sam inspiraciju. Dosta sam slušala o tim toksičnim vezama i to me je inspirisalo da napisem pesmu za te neke veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading