BRAT JE UDARIO OCA U GLAVU DA BI GA SKLONIO OD MAJKE KOJU JE TUKAO: Seka Aleksić kroz suze ispričala o stravičnoj PORODIČNOJ TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

31.05.2021

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Seka Aleksić imala je veoma teško detinjstvo, a iako je u nekoliko navrata govorio o tome da je brata i nju odgajila samo majka, sada je progovorila i o nasilju u svojoj porodici.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Prisetila se teškog odrastanja... Seka

Seka je ispričala sve o bolnim detaljima iz detinjstva i koliko joj je nedostajao otac Milorad uprkos onome što je učinio njenoj majci:

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka.

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji "Preživeli" na televiziji "K1".

RepublikaFoto: prinscreen K1
Nije mogla da zadrži suze... Seka

Seka je pre četiri godine izgubila oca, ali je ipak srećna što je njen tata upoznao makar njengog prvenca Jakova:

- Tata mi nedostaje puno, sećam se njega veoma često. Kad čovek izgubi roditelja, bez obzira što ja sa mojim tatom nisam bila svakodnevno, ima perioda kad se smo se čuli jednom godišnje. Kad čovek izgubi roditelja, definitivno ode jedan deo njega, i to se ne vraća - rekla je Aleksićeva nedavno za "Kurir", pa dodala:

Foto: instagram.com/printscreen
Seka s bratom Nedžadom...

- Moj tata je doživeo da vidi Jakova, kad se rodio. To je neki momenat koji pamtim. Žao mi je što nije video Jovana, ali obzirom da je video Jakova, jako sam srećna. Posle toga, bukvalno posle 3-4 nedelje je preminuo. Kad se to desi čoveku se vraćaju slike iz detinjstva, falio mi je tata u životu. Mama me je sama odgajala. Ne može niko ko je razveden da kaže "Dovoljno je što živi sa jednim", nije dovoljno. Ljubav nedostaje. Nikad nije isto kad odgaja jedan roditelj. Vidim po mojoj deci. Nisam osoba koja podržava razvode, koliko god kao Hrišćani možemo da oprostimo nekome, trebalo bi. Velika je tragedija, ostavlja ožiljak deci. Živa sam i zdrava sam, ali imam ožiljke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading