DRAGANA PREŽIVELA HOROR! Bivšu zadrugarku PRETUKAO DEČKO, ne sme da ga prijavi!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

31.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko puta me je uradio pesnicom u glavu, čupao me i vređao. Iznervirale su ga pesme koje sam kačila na Instagramu, kaže nekadašanja modelsica

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Draganu Mitar pretukao dečko Đorđe

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Dragana Mitar doživela je neprijatno iskustvo kada ju je prekjuče iz čista mira napao i pretukao dečko Đorđe Gajić. Bivša modelsica se prvo oglasila na društvenim mrežama rečima da je iznenada napadnuta, a za Srpski telegraf je ispričala da ju je dečko nekoliko puta iz sve snage udario u glavu pesnicom, vukao je za kosu i brutalno vređao.

- Pretrpela sam jezivo fizičko nasilje od dečka s kojim sam već duže vreme u vezi. Sve se odjednom desilo, nikada ne bih mogla da kažem da je sposoban da uradi tako nešto. Napao me je iz čista mira, nije bilo nikakvih provokacija s moje strane, samo smo vodili najobičniji razgovor. Zasmetale su mu moje pesme koje sam kačila na Instagramu. Nisam htela uopšte da se oglašavam i javno govorim o svemu jer sam prvo pomislila da je bolje da sve istrpim, ali sam onda shvatila da time samo zataškavam nasilje. Iživljavanje i nasilje nad ženama mora da prestane, a to nećemo moći da postignemo ako probleme guramo pod tepih - priča Dragana i nastavlja:

Dragana: Nisam htela javno da govorim o svemu, ali je to važno da bi se nasilje nad ženama zaustavilo

- Dobila sam nekoliko udaraca u glavu pesnicom, to je bilo najgore. U jednom momentu je počeo da me čupa i vređa. Rekla sam mu da prestane, šokirana njegovim ponašanjem, ali on kao da me nije slušao, pa je nastavio da me udara pesnicama. Kroz takve stvari nijedna žena ne treba da prolazi. Ne znam šta je još potrebno da se uradi i zavede u zakonu da svi muškarci koji nasrnu na žene dobiju adekvatne kazne - priča bivša modelsica za naš list.

Dragana kaže da dečka nije prijavila policiji, a kako su se na društvenim mrežama pojavili komentari u kojima su pojedinci pisali da laže, pojasnila je da se s nasiljem nikada ne bi igrala i šalila.

- Đorđa nisam prijavila policiji, odlučila sam da budem jaka i da ovaj incident sama rešim bez ičije pomoći. On tamo ima svoje ljude i ne bih da stvar rešavam na taj način. Pošto vidim da neki ljudi tvrde da se šalim s ovakvim stvarima i da izmišljam da me je neko pretukao zbog publiciteta, mogu samo da kažem da se s ovim nikada ne bih šalila. Pre svega zbog žena koje su bile u još gorim situacijama. Sada sam dobro, trudim se da ne mislim o tome što je bilo - kaže bivša zadrugarka.

 

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/facebook.com/Sinisa Dragutinovic

Dragana: Bivši muž me je tukao pred detetom

Dragana Mitar prethodno je u javnosti govorila o tome kroz kakvu golgotu je prošla kada ju je sada već bivši suprug Siniša Dragutinović maltretirao i fizički zlostavljao, a u jednoj emisiji do detalja je objasnila kako ju je jednom napao i tukao pred detetom.

- Siniša me je dok smo bili u braku pljuvao me, štipao, lupao mi je šamare, pa me je vukao za kosu. Prolazila sam kroz pakao i jezivo zlostavljanje. Moj sin Jovan je čak jednoj sceni prisustvovao, vrištao je, nije mogao to da gleda. Zamislite čoveka koji pred detetom bije i maltretira ženu, kao da je to nešto normalno i da se podrazumeva. Siniša mi je rekao da će me baciti sa šestog sprata. Govorio je da ću da završim na Plavom mostu, pa onda, ako hoću da se sporazumno razvedemo, treba da izletim iz stana. Morala sam da izađem sa ovim detaljima u javnost jer me plaši sama pomisao da mnoge žene prođu kroz slične situacije, a nikad ne skupe hrabrosti da se ikome obrate i potraže pomoć - pričala je tada bivša modelsica koja tvrdi da ima sve snimke nasilja, kao dokaz da govori istinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading