(VIDEO) BLAMIRA SE ČESTO I KVALITETNO! Srbija plače od smeha zbog ispale Zorane Jovanović: Sva sreća pa joj knjige drugi lektorišu

Autor: Republika.rs

Zabava

30.05.2021

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, popularna je među mlađom publikom. U žižu javnosti dospela je nakon objavljivanja svoje knjige, ali je u medijima često zbog svojih gafova.

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah
Zoranah je napravila haos!

Proslavljena blogreka, Zorannah, gostujući u jednoj emisiji uspela je da pokrene lavinu komentara nakon svog odgovora!

Blogerka je do sada objavila četiri knjige, a nakon najnovije njene izjave, možemo da zaključimo da je njen lektor definitivno pravi anđeo čuvar.

Naime, Zorannah je na pitanje koju reč ne voliš odgovorila:

- Zavid.

Nije nam baš najjasnije da li je blogerka htela da kaže zavist ili je zaista mislila na ime Zavida, koje je nosio otac Stefana Nemanje, ali svakako možemo da zaključimo da je napravila lapsus, koji je nasmejao ceo region!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zan.Klod.Vla.Dan (@vlad4__)

 

"Da nije možda mislila na zavist", "Odmah neka promeni ime u Zavid", "Ovo nema ni na Google-u", "Možda je neki Zavid razočarao", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža koje je ovaj njen gaf inspirisao da se našale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading