LUNA JE BILA MOJA ŽENA I PRE OVOGA, ZAVIDE NAM: Novopečeni suprug PROGOVORIO O BRAKU!

Autor:

Zabava

30.05.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković po prvi put javno o braku.

Foto: youtube.com/siktertube
Luna i Marko

Nakon tajnog venčanja Lune Đogani i Marka Miljkovića, fama oko ovog para se ne smiruje.

Marko se, po prvi put, od kako je oženio Lunu oglasio za medije i prokomentarisao njihovu ljubav.

Kako kaže, kruna njihove ljubavi će biti beba, koju jedva iščekuju svakog dana, s obzirom da je Luna u devetom mesecu trudnoće.

- Formula naše popularnosti je naša ljubav i naša borba za nju. Nema osobe na svetu koja ne bi volela da je neko voli onako kako se mi volimo, i kako vreme prolazi ta ljubav raste, a ljubav em daje smisao svemu u životu, em je svačije pokretačko gorivo, pa tako i naše. A onaj ko nas ne voli, samo želi ljubav kao što je naša. - rekao je Miljković, pa dodao:

Foto: youtube.com/siktertube
Tek venčani... Marko i Luna

- Rekao sam prošle godine, mi smo ljudi od krvi i mesa, sa manama i vrlinama, i kao takvi savršeni jedno za drugo. - rekao je Marko, pa nastavio o venčanju i utiscima:

- Utisci su još tu i biće još dugo, sam čin venčanja u crkvi, a onda i Lunin klip za mene kao poklon čine da se osećam najispunjenijim ikad, a kruna naše ljubavi i našeg braka tek dolazi, to je naša beba. U nekom smislu promenio je sve i ništa - ništa, jer je Luna i pre ovog čina bila moja žena, ali sad je i zvanično i pred zakonom i pred Bogom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading