ZNAM KO MI JE SRUŠIO KUĆU I KADA! Halid Muslimović progovorio o bolnoj temi, pa otkrio da li su u to umešani i političari!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.05.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Halid Muslimoviću velikoj ispovesti otkrio je pojedinosti iz svog odrastanja koje su mu znatno uticale na dalje tok života.

RepublikaFoto: Printscreen
Halid Muslimović

 

Halid Muslimović progovorio je o temi koja ga muči dugi niz godina, a zbog koje se njegov život dosta promenio.

Pomenuo je ratne godine na teritoriji nekadašnje zajedničke države Jugoslavije: 

-Najteže godine su kada čovek nekog izgubi, ja sam recimo izgubio oca, pa onda i majku pre desetak godina. Godinu su teške i ne volim puno da pričam o njima, te ratne godine na teritoriji Jugoslavije, to su mnogo teške godine... Ne meni, nego svima, to je bilo teško - priča pevač u emisiji "Premijera"

Pevač je otkrio i šta je izgubio za vreme rata.

-Jedini koji je izgubio u ratu je Halid Muslimović. Ja sam jedini koji je izgubio kuću i objekat koji je trebalo da otvorim 92. godine. Neki su i dobro prošli, ako se uopšte može dobro proći u ratu - dodaje on.

-Izgubio sam svoj put, možda i najbolje godine svog života, jer sam ja tih godina bio u vrhu popularnosti. Mnogo težak period, period loših ljudi. Meni je kuća srušena pred sam kraj rata, ja znam ko mi je srušio kuću, znam i kad, nećemo o tome... Ceo grad zna ko mi je srušio kuću bez ikakvog povoda - ispričao je Halid.

Voditelj je upitao Halida da li je to neko iz sveta politike.

-Pa nije svet politike... Svet politike je bio na vrhu, a budale su šarale okolo i oni koji su to izvršavali. Uglavnom, kad sam došao svojoj kući, bila je samo livada, ništa drugo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading