DRAGANA MIRKOVIĆ OBOLELA: Otkriveni potresni detalji bolesti, DUGO SAM ĆUTALA, NISAM SMELA DA IZGOVORIM!

Autor:

Zabava

30.05.2021

12:15

Dragana zbog bolesti na teškim lekovima!

DRAGANA MIRKOVIĆ OBOLELA: Otkriveni potresni detalji bolesti, DUGO SAM ĆUTALA, NISAM SMELA DA IZGOVORIM!

youtube.com/Dragana96

Komentari (5)

Loading
JB

30.05.2021 16:08

Nije štitna nego štitasta žlezda.

Kikimora

30.05.2021 23:09

Ne preterujte. Mnogo zena znam koje imaju probleme sa stitnom zlezdom pa normalno zive, rade, i uzimaju lekove. Naravno, Dragani, a i svim dobrim ljudima, zelim dobro zdravlje, ali ne treba praviti id muhe medveda.

Boris

31.05.2021 07:52

Poznajem stotine osoba koje imaju problem sa stitnom zlezdom a ima ih mnogo mladjih od doticne gospodje iz Beca

boro

31.05.2021 09:39

U prvom koraku izbacite svu kozmetiku koja sadrži ftalate- parabene koji drastično utiču na hormonsku ravnotežu , a time i na pojgoršanje bolesti štitne žlezde. Do pre desetak godina žene su 7 puta češće oboljevale od bolesti štitne žlezde nego muškarci zbog daleko češćeg tretmana kozmetičkim preparatima i češćeg čišćenja stana hemikalijama koje takođe sadrže ftalate , ali se taj odnos oboljevanja smanjio zato što se i muškarci sve više tretiraju kozmetičkim preparatima.Ovakav odnos oboljevanja između muškaraca i ženase ne može ničim objasniti osim drastičnim razlikama u tretmanu kozmetikom i hemikalijama za čišćenje , dok svi ostali aspekti života žena i muškaraca se drastično ne razlikuju.

Alex

01.10.2021 22:48

Poznajem dosta zena i mladih devojaka koje imaju obolelu stitnu zlezdu i uz pomoc lekova i saplemenata zive da kazem sasvim normalno, a primanja i zivot su im daleko od doticne. I nemaju dvorac, poslugu ili novac da se seckaju po svetu i da ih neko sluzi. Dragani sve najbolje zelim, i zaista daleko od toga da joj neko zeli bolest ali zaista preterujete sa njenim tkz mukama. A i doticna ako nesto nije mogla pre da kaze evo godinama ima sansu. Barem sad ima sve pa neka pusti jezik. Nego je i ona postala njanjavica i zloca i otjriva svoje pravo lice. Toliko su je jadnu nesto svi ugnjetavali samo ona nevina i neduzna. Postala je Brenina igracka i nula od pevacice sto je nekad bila.