(FOTO) SLAĐA ALEGRO ODUŠEVILA NOVIM DUETOM: Poznati pevač Samo Bob i pevačica udružuju glasove i PRAVE HAOS NA ESTRADI!

Autor:

Zabava

29.05.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se novi hit na našim prostorima, dva izvrsna pevača udružuju glasove!

Foto: Promo foto

Pevač nije želeo mnogo da otkriva detalje o saradnji sa dugogodišnjom prijateljicom, ali je pričao i o tome zašto ga porede sa homoseksualcem i ima li kapacitet popularnog muzičara

Slađa Alegro i Samo Bob prvi put će udružiti glasove, te su odlučili da snime duetsku pesmu, a kako se iznenađenje za publiku zakuvava, još ne žele da otkrivaju ime numere.

Foto: Promo foto

Slađa Alegro i Samo Bob prvi put će udružiti glasove, te su odlučili da snime duetsku pesmu, a kako se iznenađenje za publiku zakuvava, još ne žele da otkrivaju ime numere.

Na ovu ideju došao je njihov zajednički producent Saša Nikolić Šaran. Iako sarađuju mnogo godina unazad, pravi momenat za još užu saradnju Slađe i Boba je, kako smo saznali, to što je Šaran tek sada potpuno zadovoljan melodijom i svim ostalim što treba da iznesu u pesmi. Međutim, treba podsetiti i da je Bob pre tri godine, kada je Slađa bila trudna, već tada rekao da bi voleo da snime duet, s obzirom na to da su nekada zajedno nastupali dok je bio član benda koji je radio sa pevačicom.

– To će biti fenomenalno, ali je još rano da otkrivam – rekao je pevač zagonetno za 24sedam na početku razgovora, te smo ubrzo prešli i na druge teme.

RepublikaFoto: Promo foto
Delovi spota..

Veliki hit koji je Samo Bob izdao prošle godine, pesmu “Mercedes”, a u čijem spotu se pojavljuju i Ivan Gavrilović i Husa Bit Strit, svakako neće pasti u zaborav, ali glas koji će sada ukrstiti sa Slađom biće pravo iznenađenje za sve.

Da li ima ambicije da postane neki novi Goran Bregović jednog dana, kakav ga glas i prati u javnosti a najviše u dijaspori, priznao je, doduše pomalo skromno, da poseduje kvalitet.

– Pa, moguće. Treba mi malo više vremena (smeh). Ali, zašto da ne, smatram da sam dovoljno talentovan da mogu da budem u tom dometu – objašnjava nam Bob, a zatim otkriva zašto ga u javnosti bije glas da je homoseksualac.

– Ne obraćam pažnju na to. Mnogo toga ima u komentarima i porukama, ali mi to ne smeta jer svako ima neki stav. Nebitna mi je stvar da li neko misli da sam gej ili ne – rekao je kroz smeh pevač, koji ima suprugu i sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading