(FOTO) TRAGEDIJA KOJA JE ZAVILA REGION U CRNO: Pevač poginuo u STRAVIČNOJ SAOBRAČAJNOJ NESREĆI, POZLILO MU U TOKU VOŽNJE!

Autor:

Zabava

29.05.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija zbog koje je estrada prolila more suza!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pero Trokadero poginuo u stravičnoj nesreći!

Tragična smrt crnogorskog pevača Pera Stefanovića zavila je u crno njegovu porodicu i rastužila brojne kolege.

Pero Stefanović, poznatiji kao Pero Trokadero, izgubio je život 14. jula 2019. godine u stravičnom sudaru koji se dogodio u naselju Seljanovo u Tivtu, u Crnoj Gori.

 

 

Nesreća se tog dana dogodila oko 11:30 časova, kada je došlo do direktnog sudara dva vozila, a kako su preneli crnogorski mediji Stefanoviću je tokom vožnje pozlilo, tada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugi automobil.

Na lice mesta izašle su ekipe Hitne pomoći i policije, a prema rečima očevidaca pevača su zatekli u besvesnom stanju. On je transportovan u bolnicu u Kotoru, gde su lekari konstatovali da je preminuo od posledica srčanog udara.

Pero Stefanović muzikom je počeo da se bavi još u ranom detinjstvu, završio je nižu i srednju muzičku školu, a kao student muzičke akademije u Podgorici počeo je profesionalno da se bavi pevanjem. Prva pesma koju je izveo je njegova autorska pesma “Ti bila si mi sve” (1993. godine). Neki od njegovih hitova su: “Sva moja jutra”, “Tvoje ime, mala”, “Žig od ljubavi”, “Nije važno”.

Stefanović je bio omiljeni među kolegama, a pubila je obožavala njegov pesme, koje je pevač izvodio na crnogorskim festivalima, a jednu od njih možete poslupati u nastavku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aco

29.05.2021 12:39

Zao mi je coveka,saucesce porodici,ali ja stvarno nikad nisam cuo za Peru Stefanovica.

Milos

29.05.2021 15:14

Kakvi sve moroni zive,uzas...

Koj moj

30.05.2021 06:28

Kako belo razori telo