KIJA KOCKAR BILA U ŠEMI S POLITIČKIM MOĆNIKOM: A sve je POČELO posle gostovanja u jednoj TV emisiji!

Autor:

Zabava

28.05.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako domaći mediji navode Kija Kockar bila je u šemi sa političkim moćnikom.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Kija Kockar

Kija Kockar bila je u šemi sa visokim funkcionerom iz Vlade republike Srbije. Kako se spekluliše po beogradskim kuloarima, njih dvoje su se tajno viđali jer nijednom nije odgovaralo da se o njihovom odnosu javno govori. Taj moćnik je odlepio za Kockarevom nakon što je ona trijumfovala u rijalitiju "Zadruga" i razvela.

 

Tada je bila slobodna i mnogi muškarci na funkcijama su se utrkivali da je osvoje. Međutim, prema rečima izvora iz skupštine Srbije, to je pošlo za rukom jednom istaknutom političaru koji je bio na raznim visokim državnim funkcijama. On je još tokom rijalitija bacio oko na nju. Svidela mu se njena energija, to što je bistra i inteligentna, a naravno i što je po njegovom ukusu lepa. S obzirom na to da je još tokom rijalitija najavila da će da se razvede, on je strpljivo čekao da se to i dogodi, a onda je krenuo u osvajanje.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kija Kockar

Najpre se preko prijatelja sa estrade raspitivao kakva je kao osoba mimo kamera i javnog života i sve što su mu rekli o njoj, njemu se dopalo. Štaviše, zbog nje je otvorio i lažni profil na Instagramu samo da bi pratio svaki njen korak. Slučajno ili namerno su se upozanli na snimanju jedne emisije. Spekuliše se da je upravo on želeo sa njom da bude u programu kako bi sve izgledalo spontano. Kija je bila ljubazna i srdačna prema njemu, ne sluteći da je on uveliko zaljubljen u nju - prenosi Kurir.

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/kijakockar

Ostavila političara

Dalji njihov kontakt je ostao među njima, a Kija je izbegavala da o tome govori bilo kome. Kada god bi joj neko rekao da se priča kako je sa tim političarem u šemi, ona bi se smejala i govorila da su to gluposti. Sve što je u životu stekla, napravila je svojim radom i nije želela da joj iko spočita da neko jak stoji iza nje. Svoj emotivni život brižljivo je čuvala samo za sebe, ali taj funkcioner se pohvalio svojim prijateljima kako je uspeo da je osvoji i ta informacija se proširila i do medija.  

Njihova tajna veza nije dugo potrajala, jer navodno Kija nije želela da se viđa sa njim. Iako su je nakon razvoda povezivali sa mnogim muškacima, Kockareva je sve to demantovala. Jedinu vezu koju je javno priznala je sa nekadašnjim fudbalerom Crvene Zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem, sa kojim je već neko vreme u vezi i sa kojim ima ozbiljne planove za budućnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

29.05.2021 07:21

Šta je bilo, bilo je. Vratiti se neće.