(FOTO) ULOŽILA 90.000 EVRA U IZGLED: Soraja promenila lični opis, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA!

Autor:

Zabava

28.05.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja se potpuno izobličila!

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja Vučelić dala 90.000 evra na operacije..

Jedna od najpoznatijih domaćih starleta Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, privlači pažnju svakim svojim korakom već godinama unazad, dok se njen interesantni vizuelni identitet menja iz godine u godinu.

Naime, njeno prvo pojavljivanje na televizijskom ekranu bilo je u rijalitiju “Veliki brat” 2011. godine, gde se odmah izdvojila kao atraktivna cica, a svojim oblinama mamila je i izazivala mušku maštu.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube. com
Soraja pre operacija..

Oni koji su pomno pratili Soraju kroz godine, mogli su da uoče da se njen izgled drastično promenio. Iako nikada nije krila da je pobornik plastičnih operacija, mnogi su komentarisali da li je preterala sa zahvatima.

Starleta Soraja Vučelić za sve ove godine imala je na desetine estetskih operacija, a silikone u grudi je ugradila 2010, pred rijaliti “Veliki brat” koji ju je proslavio. Kako se navodi, pored toga što ima silikone u grudima i usnama, i što je hirurški zategla lice i jagodice, Soraja je operisala nos i zadnjicu, ali i dodatno zakosila kožu oko očiju popularnom metodom „mačije oči“.

Starleta se za operacije okreće poznatom turskom hirurgu kod kojeg idu mnogobrojne poznate ličnosti, poput Rodriga Alvesa, koji je poznat po tome što želi da izgleda kao Barbikin dečko Ken, i po tome što je imao preko 40 estetskih zahvata na koje je potrošio pravo bogatstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

Bavljenje javnim poslom često od žena zahteva i to da, pored talenta, dobro izgledaju.

U poslednje vreme naše pevačice, starlete i druge medijske ličnosti savršenstvo pokušavaju da dostignu kod hirurga plastičara i ne štede novac kada je to u pitanju.

Ništa drugačije nije ni sa Sarom Vučelić ili Sorajom.

O Sorajinim estetskim zahvatima se dosta govorilo, pa se tako u medijima spominjalo da je za operacije davala i do 90.000 evra. Ona je svojevremeno isticala da je za silikone u grudima i usnama, operaciju nosa, nove zube i silne tretmane lica iskeširala mnogo novca, u vrednosti džipa koji su joj zapalili u Crnoj Gori. Kad se sve sabere, novi izgled platila je čak 90.000 evra, prenosi Objektiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica Haubica

28.05.2021 20:46

još malo pa ko moja pok. baba