ŽIKA JAKŠIĆ OTKRIO SVE ŠVALERACIJE HARISA DŽINOVIĆA: Pevač poludeo zbog Meline, SADA POKUŠAVA DA ZATAŠKA!

Autor:

Zabava

28.05.2021

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skanda na estradi, otkriveno sve!

RepublikaFoto: Republika
Žika Jakšić ofirao Džinovića!

Kako Scandal! saznaje, Haris Džinović ne može da živi od zafrkavanja kolega od kada ga je Žika Jakšić isprozivao u emisiji Nikad nije kasno!

„NE ZNATE VI KAKO SU SE NEMICE LEPILE ZA BRKU“!

RepublikaFoto: facebook.com/Haris Dzinovic

Naime, Haris je u Žikinoj emisiji gostovao kao član žirija, a onda se Žika podsetio vremena kada je devedesetih živeo u Nemačkoj gde je Haris snimao jedan od svojih najpopularnijih albuma. Žika je u emisiji ispričao kako je Brka jedne večeri, kada je celu ekipu s kojom je radio pomenuti album u Nemačkoj, izveo na večeru u luksuzni restoran, a kako je u restoranu bio i klavir, Haris je spontano seo i počeo da svira. Kako je Žika naveo, Haris je tada svirao italijanske, francuske i španske šansone i ostavio je Nemce koji su se slučajno zadesili u restoranu bez teksta jer je napravio dobar štimung.

Harisu je baš bilo drago što se Žika toga seća, međutim, kada je Žile pomenuo kako su Nemice baš tada poludele za Brkom i kako su pale u trans, Haris mu je dao jasan znak da ne širi priču. Verovatno neće čovek da budi teme iz prošlosti kad je bio slobodan momak, a i što bi kad ima prelepu ženu koju obožava! Međutim, čim je Žile pomenuo Nemice, svi koji su gledali emisiju, a poznaju Harisa, nisu odoleli, pa su počeli da ga zafrkavaju, ali nije to ništa strašno. Najvažnije da se Melina ne ljuti i razume da je njen muž oduvek bio poželjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading