LEČIĆ PROGOVORIO NOVIM ŽRTVAMA: Merima Isaković tvrdi da je glumac napadao i DRUGE!

Autor:

Zabava

27.05.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon optužbi Danijele Štajnfeld da ju je Branislav Lečić silovao 2011. godine, u javnosti se oglasila i glumica Merima Siaković koja je dala opširan intervju o tome kako je glumac pokušao da je napastvuje pre 43 godine u njegovom stanu.

RepublikaFoto: printscreen
Merima ga ponovo prozvala, Lečić odgovorio

Merima se danas ponovo oglasila i otkrila da su joj se nakon intervjua javile druge devojke koje su imale negativno iskustvo s Lečićem. Ona je sitakla da su joj devojke koje su se javile govorile da im je Branislav prilazio na razne nepristojne načine, te da će da svedoče pred Tužilaštvom protiv njega, ali žele da sačuvaju svoj identitet.

Branislav Lečić je tim povodom poslao odgovor ističući da je nevin u celoj priči i da su sve informacije o njemu potpuno neistinite.

- Pre svega, objavljena informacija je potpuno neistinita, jer ja nisam učinio, niti pokušao da učinim krivično delo silovanja - rekao je glumac za "Nedeljnik" i dodao:

- Dalje, osvrnemo li se na zakonsku regulativu javnog informisanja, videćemo da se putem medija objavljuju i informacije, ideje i mišljenja o pojavama, događajima i ličnostima o kojima javnost ima opravdan interes da zna, bez obzira na način na koji su pribavljene informacije, u skladu sa odredbama svog zakona, i da svako ima pravo da istinito, potpuno i blagovremeno bude obavešten o pitanjima od javnog značaja i sredstva javnog obaveštenja su dužna da to prvo poštuju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
I dalje tvrdi da nikoga nije pokušao da siluje niti silovao... Lečić

- Postavlja se pitanje čiji interes i prava se ostvaruju na ovaj način, označavanjem nevinih ljudi kao učinilaca najtežih zločina, i to čak pre pokretanja krivičnih postupaka. Osim što je objavljivanjem mojih fotografija u tekstu o silovanju i mojim označavanjem kao "moćnog nasilnika" i silovatelja povređen javni interes građana Republike Srbije, ovim činom povređeni su i moji lični interesi i prava, a pre svih moji ugled i čast, kao i pretpostavka nevinosti kao pravo koje mi je zagarantovano najviše nacionalnim i međunarodnim pravnim aktima - napisao je Lečić u odgovoru "Nedeljniku"

Podsetimo, Branislav Lečić je izjavio da se povodom optužbi na njegov račun više neće obraćati javnosti sve dok Tužilaštvo ne izađe sa zvaničnim stavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

28.05.2021 08:32

Jednom nasilnik - uvek nasilnik. Manijak.