POLICIJA I TUŽILAŠTVO SASLUŠAVAJU TOŠIĆA ZBOG NAPADA NA NAŠU NOVINARKU: Fudbaler mora da odgovara za brutalne pretnje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Duško Tošić biće saslušan u policiji i tužilaštvu zbog pretnji koje je uputio novinarki Srpskog telegrafa Zorici Radulović, rečeno nam je juče iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Privatna arhiva
Tošić pretio novinarki Zorici Radulović

Kako je naš list već objavio, suprug pevačice Jelene Karleuše napao je našu novinarku neposredno pred početak finala Kupa Srbije između FK Crvena zvezda i FK Partizan na stadionu "Rajko Mitić", nakon čega je Radulovićeva protiv fudbalera podnela prijavu Policijskoj upravi za Stari grad Upravi kriminalističke policije. Prema njenim rečima, nju su juče pozvali iz Prvog tužilaštva zbog dopune iskaza, nakon čega joj je rečeno da će i Tošić biti pozvan na saslušanje.

- Ceo slučaj sam prijavila policiji, koja je brzo reagovala. Kontaktirali su sa mnom i iz tužilaštva, kome sam dostavila dopunu u vidu uvreda koje je na moj račun iznela Duškova supruga Jelena Karleuša putem društvene mreže. Neću odustati dok ovaj slučaj ne dobije epilog i počinioci ne budu kažnjeni. Želela bih samo da dam primer svima da nikako ne trpe nasilje, nego da ga prijave - rekla je novinarka Srpskog telegrafa ovim povodom.

Foto: instagram.com/karleusastar
Duško Tošić sa suprugom Jelenom Karleušom

Inače, supruga fudbalera koji je javno pretio Zorici pevačica Jelena Karleuša nastavila je da je psihički zlostavlja putem društvenih mreža u vidu storija na Instagramu veoma uvredljivog sadržaja.

RepublikaFoto: instagram.com/zoka5
Dala iskaz u policiji... Zorica Radulović

Podsećamo, Tošić je nekih desetak minuta pre početka utakmice finala Kupa Srbije između FK Crvena zvezda i FK Partizan na stadionu "Rajko Mitić" ispred VIP galerije Radulovićevoj pretećim glasom rekao: "Hoćeš li sad da ti lupim šamar", a kada je ona odgovorila da ne želi da razgovara s njim i krenula nazad ka svojoj loži, on je stao ispred nje i preprečio joj put, pa počeo da urla na nju: "Nemoj da ti je*em mater, tri ekipe mogu sada da ti organizujem da te sačekaju posle utakmice, creva će ti se vući po Beogradu, nemoj sada da se ja pozabavim tobom." Nakon toga naša novinarka mu je rekla da je ostavi na miru i da će pozvati obezbeđenje. Sve to zabeleženo je u dokumentu koji je zvanično zaveden u policiji.

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt sa fudbalerom, međutim, do zaključenja broja on je odbijao naše pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading