URAGANKE SE OBOGATILE NAKON EVROVIZIJE: Evo koliko su para ZGRNULE, iako su na 15. mestu!

Autor:

Zabava

27.05.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke iz grupe "Hurricane" koje su predstavljale Srbiju na protekloj Evroviziji, zauzele su 15. mesto, ali to izgleda nije prava slika njihovog uspeha.

RepublikaFoto: Promo foto
Pljušte pare nakon Evrovizije... Ivana, Ksenija i Sanja

Iako nisu ostvarile dobar plasman, popularnosti im ne manjka pa su Uraganke, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević uspele da zarade nakon Evrovizije.

Naime, one su podigle cenu svojih nastupa, a kako otkriva izvor blizak njima sada na nastupima uzimaju dva puta više zbog čega zarađuju baš dobre pare:

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Sada zarađuju duplo više...

- "Hurricane" sada pevaju za duplo veći honorar, odnosno za jedan nastup uzimaju i do 8.000 evra. Sve zavisi od toga gde pevaju, koliki je prostor i koliko bi nastup trajao. U većim diskotekama gde može da bude i više od 1.000 ljudi, cena će biti 8.000 evra za dvočasovni koncert. U inostranstvu će taj iznos sigurno biti veći za najmanje 2.000 evra, odnosno ukupno 10.000 evra - istuiče izvor za "Kurir". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
DIZSD

27.05.2021 20:40

Neko ozbiljno placa da bi ih gledao?!?!?!?!

Pera

27.05.2021 23:46

Čekaj bre nisu se ni raspakovale vi im brojite pare.

Lila

28.05.2021 08:33

Šta je sa ulaganjem para u klasičnu muziku i druge talente ? Estetskoj hirurgijii treba povećati porez, a novac uložiti u muzicke škole i kulturno umetnička društva.