Poznati glumac se TAJNO OŽENIO!

Autor:

Zabava

27.11.2017

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Stefan Kapičić odlučio je da stane na ludi kamen u tajnosti, a vest da se oženio mnoge je šokirala. Iako je sa Ivanom Horvat u vezi četiri godine, niko nije očekivao da će se venčati jer uopšte nije pričao o tome.

 

 

#happiness @ivana_horvat_ ♥️

Објава коју дели Stefan Kapicic (@stefankapicic) дана 22. Мај 2017. у 4:48 PDT

 

Stefan već godinama gradi karijeru u Holivudu, gde se juče i zakleo na večnu ljubav svojoj devojci hrvatskog porekla - Ivani Horvat. Na ceremoniju u Los Anđelesu pozvali su samo najbliže prijatelje i rodbinu.

- Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe - rekao je Stefan.

 

 

Објава коју дели Stefan Kapicic (@stefankapicic) дана 25. Окт 2017. у 12:29 PDT

 

Njih dvoje su se upoznali pre četiri godine u Hrvatskoj na snimanju serije "Zore dubrovačke", a Ivana je mlađa od njega deset godina.

 

 

Објава коју дели MIRANDA VIDAK (@mirandavidak) дана 8. Нов 2017. у 5:05 PST

 

Inače, Kapičić je veoma dugo bio u emotivnoj vezi sa splitskom dizajnerkom Mirandom Vidak. Mnogi glumčevi fanovi tvrde da Ivana veoma liči na Mirandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gordana

27.11.2017 16:39

Svaka ptica svome jatu, a jato je rvatsko te me boli uvo za njih.