PRVA LJUBAV NATAŠE BEKVALAC SA SAMO 17 GODINA IMALA TRAGIČAN KRAJ: Pevačica krije veliku RANU na srcu, a nije u pitanju DANILO!

Autor:

Zabava

26.05.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav Nataše Bekvalac doživela tragičnu sudbinu.

Foto: youtube.com/printscreen
Nataša Bekvalac doživela tragediju

Poznato je da Nataša Bekvalac godinama nema sreće u ljubavi, a malo ko zna da je u tinejdžerskim danima, sa samo 17 godina, njena prva ljubav završila tragično.

Naime, dok je dečko koji je studirao arhitekturu bio Natina prva ljubav, njegova strast bili  su motori. Ceo Novi Sad ih je viđao kako krstare gradom na dvotočkašu, ali brza vožnja koštala ga je života. Tragedija se dogodila nekoliko desetina metara od današnje kafane Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“. 

U to vreme, Bekvalčeva je snimala prvi album, a vrlo teško je podnela gubitak. Jedna od najlepših njenih balada, pesma "Miris", posvećena je upravo njemu. 

Foto: instagram.com/legende_partizana/youtube.com/Glamur TV HAPPY
Danilo Ikodinović, Nataša Bekvalac

Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović priznao je da se oko motora i brze vožnje najviše svađao sa Natašom. Zbog svoje strasti je umalo izgubio i glavu 2008. godine, kada je pri brzini od 170 kilometara na sat izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Bila je to, kako navodi, njegova najveća životna greška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cezar

27.05.2021 05:06

A koleta crnogorca iz okoline novog sada?