USTAŠE SU POKUŠAVALE DA JE OTRUJU! Jeziva priča Olivere Katarine isplivala je na površinu!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se jedva spasila!

RepublikaFoto: e-stock
Pevačica je jedva izvukla živu glavu...

Pevačica Olivera Petrović, poznatija kao Olivera Katarina, nekada je važila za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, a njen život nije bio nimalo jednostavan.

Pevačica je otkrila kako je davne 1979. godine jedva izvukla živu glavu, nakon što su ustaše na brodu pokušale da je otruju.

-Tog leta nakon razornog zemljotresa u Crnoj Gori plovila sam duž jadranske obale brodom koji je pristajao u raznim mestima gde sam održavala koncerte. Bila je to mini-turneja od sedam dana. Posadu na brodu su činili Hrvati. Nakon svakog obroka koji sam pojela nisam se osećala dobro i znala sam da mi nešto stavljaju u hranu. Shvatila sam da nešto nije u redu i da me ustaše truju! U tim trenucima sam bila preplašena, nisam znala šta da radim – rekla je ona za Hit Informer, pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Pokušali su da je ubiju...

-Sećam se da me je jedan od kuvara uhvatio za ruku, odvukao na pramac broda i rekao mi da su ulovili veliku zverku. Ta zverka sam bila ja! Istog momenta mi se sledila krv u žilama. Čak i sada mi je neprijatno da se sećam toga. Čim smo stigli u Herceg Novi, skočila sam sa broda i počela da bežim koliko me noge nose. Ostavila sam sve stvari, baš ništa nisam ponela! Jurilo me je nekoliko njih. Trčala sam kroz grad i sećam se da sam prolazila pored mnogo porušenih kuća od zemljotresa. Stigla sam do trga u centru grada i počela da vičem: “Upomoć, ubiće me ustaše!”  Spazili su me neki ljudi i odmah su me odveli u vojnu bolnicu u Herceg Novom. Provela sam tamo nekoliko sati. U međuvremenu su javili mom suprugu Miladinu Šakiću šta mi se dešava. On je odmah avionom iz Beograda došao u Crnu Goru i vratio me u Srbiju. Mnogima sam bila trn u oku. Sada kada sve to analiziram, shvatam da se na Srbiju tada gledalo popreko… Mrzeli su me jer sam Srpkinja, još i udata za političara koji je tada bio potpredsednik grada Beograda. Neko iz mraka je hteo da prekine moju karijeru, bilo je to veoma teško vreme za mene.

RepublikaFoto: youtube.com/balkanskomulicom
Uspela je da se spasi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading