POJAVIO SE SNIMAK BOGDANE DOK IZAZOVNO IGRA SA OVIM MUŠKARCEM: Cecina snajka grlila njega, a evo zbog čega Veljko nije REAGOVAO!

Autor:

Zabava

26.05.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Ražnatović u javnosti je poznata kao veoma fina i smerna zbog čega je, između ostalog, Ceca Ražnatović veoma ponosna.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bogdana se opustila na rođendanu kod Anastasije

Međutim, i Bogdana ume da se opusti i zapleše, a sinoć je na rođendanskoj žurki Anastasije Ražnatović zavodljivo igrala, i to ni manje ni više, nego sa muškarcem koji nije njen suprug Veljko Ražnatović.

Ipak, Veljko je mogao da bude opušten pred ovim prizorom jer je Bogdana igrala sa porodičnim frizerom Stevanom Radivojevićem koji je ujedno i veliki prijatelj popularne familije.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola.vavic
Uživali... Bogdana i Veljko s kumovima

U javnosti se pojavio snimak na kom se vidi Anastasija dok duva svećice, a u pozadini đuskaju Bogdana i Stevan veoma zavodljivo pripijajući se jedno uz drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ceca.raznatovic.fanpagee

Uvek nasmejana i dostojanstvena Bogdana izgleda ume i da se provodi pa je ovo bilo njeno "slobodno veče" s obzirom na to da se prošle godine porodila i da je sve svoje vreme posvetila sinu Željku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading