OTKRIVENO ŠTA JE CECA POKLONILA ANASTASIJI ZA GLAMUROZNI ROĐENDAN: Dar vredan 20.000 evra!

Autor:

Zabava

26.05.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O slavlju koje je sinoć priredila Anastasija Ražnatović povodom 23. rođendana dugo će se govoriti, a mnoge je zanimalo šta joj je poklonila mama, Svetlana Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock/Danijel Milutinović
Ceca nije štedela na Anastasijinom poklonu...

Ceca je odlučila da obraduje ćerku i ovoga puta pokloni joj nešto originalno, a pri tome nije štedela. Ona je odlučila da Anastasiji pokloni rođendansku proslavu pa je pažljivo odabrala restoran u kom će njena mezimica slaviti i preuzela na sebe sve oko organizacije počev od torte, vatrometa pa čak se pobrinula i za toaletu koju će slavljenica nositi. 

S obzirom na to da Anstasija prošle godine nije slavila rođendan zbog korona virusa, Ceca je želela da to ove godine nadoknade. 

A jedino što je pevačica zamolila ćerku je da napravi spisak zvanica, dok se ona pobrinula za ostalo. Ceca nije dozvolila nikome da se meša u organizaciju, počev od odabira jelovnika, muzike, pa sve do najsitnijih detalja, piše Kurir. Kako izvor blizak Ražnatovićki kaže, ona nije štedela ni na jednoj stvari, a samo zakup restorana košta papreno.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Njeno je bilo samo da uživa... Anastasija

- Iako broj zvanica nije bio veliki zbog poštovanja epidemioloških mera, pevačica je samo na to dala približno deset hiljada evra. Reč je o jednom od najluksuznijih lokala u Beogradu, gde stolica po gostu košta oko sto evra. Iako su joj članovi porodice, partner Bogdan Srejović i Anastasijin dečko Đorđe Kulić nudili pomoć u organizaciji i želeli da preuzmu na sebe bar nabavku pića, Ceca ni to nije dozvolila. Sama je izabrala nekoliko boca šampanjca i belog i crnog vina i za to je dala nešto više od 3.000 evra. - kaže sagovornik. 

Foto: ST/V. LUKIĆ
Postarala se za sve... Ceca Ražnatović

Ponosna mama je želela da njena naslednica izgleda posebno na svoj rođendan, pa je u dogovoru s njom angažovala i kreatora da joj sašije toaletu. U pitanju je haljina žute boje rađena po meri, koju je platila dve hiljade evra. Naravno, ni torta za slavljenicu nije bila ništa manje glamurozna i koštala je preko 500 evra, dok je za vatromet iskeširala dve hiljade evra. Ukoliko se u obzir uzmu i ostale sitnice i detalji, dekoracija, pokloni za goste, kao i bend koji je zabavljao zvanice, suma sumarum je da je Ražnatovićka rođendanski poklon platila 20.000 evra.

Inače, Anastasija je ponoć i rođendan dočekala u krugu porodice, u vili na Dedinju, a društvo joj je pravio i dečko Đorđe, s kojim je započela zajednički život. On se tokom proslave nije odvajao od pevačice, pazio je da joj ništa ne zafali, ali slavljenica nije želela da otkrije šta joj je poklonio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mica Haubica

26.05.2021 17:38

troši naordne pare, veselo, veselo, cepaj

Normalac iz Srbije

26.05.2021 17:54

Pitajte pevaljku, vašu "srpsku majku", ratnu profiterku (ima još) koliko je majki zaplakalo kako bi ona mogla da bude tako daražljiva?