PRVI KONCERT URAGANKI NAKON EVROVIZIJE: Spremaju nam do sada neviđeni SPEKTAKL!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaće svoje najveće hitove!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uraganke nam spremaju neverovatan spektakl na sceni!

Nako spektakularnog nastupa na takmičenju za pesmu "Evrovizije" popularna grupa Hjurikejn rešila je da nas obraduje koncertom.

Kako prenosi "Blic" devojke će ovim koncertom pokušati da nam izraze zahvalnost što smo ih pratili i podržavali tokom njihovog boravka u Roterdamu. U pitanju je „Hyper event“, događaj koji gledaocima donosi spoj tehnologije i modernog, kao i odličnu zabavu kod kuće. Ovaj događaj moći ćete da gledate putem Youbox aplikacije u četvrtak, 27. maja u 21 sat.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Oduvale su na bini, a sada će da pevaju i za nas!

- I ovaj put smo publici pripremile odličan šou. Obožavamo tehnologiju koja nam pomaže da i vizuelno dočaramo svaku pesmu, da svaki nastup izgleda još bolje, a ovaj će zaista biti poseban i jedva čekamo da gledaoci vide šta smo pripremile – poručuju Uraganke.

RepublikaFoto: instagram.com/sasamatic_official
I Saša Matić će biti na sceni sa njima!

Pored Hurricane, na “Hyper event” sceni će se naći i čuveni Saša Matić, koji će pevati svoje najveće hitove, a voditelj programa biće Boško Jakovljević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading