(FOTO) ŠOKIRALE JAVNOST SVOJIM IZGLEDOM: Popularne voditeljke pojavile su se bez šminke!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su iznenađeni njihovim izgledom.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-Stock
Šokirale su javnost...

Za razliku od većine žena, poznatih pogotovo, Branka Nevistić, Maja Nikolić i Marija Kilibarda imaju dovoljno samopouzdanja da nam se sa svojih profila osmehnu samo sa sjajem na usnama, a ono čuveno #nofilter u njihovom slučaju zaista je „bez filtera“.

Osim činjenice da je reč o tri zaista lepe žene, da bi priča bila kompletna, treba imati u vidu da nisu u dvadesetim godinama, već da Branka ima 52, Marija 40, a Maja je nedavno proslavila 47. rođendan.

 

 

Maja je otkrila kako izgleda tako dobro, uprkos tome što se bliži pedesetom rođendanu:

‒ Često se može čuti da prava lepota dolazi iznutra, u šta ja istinski verujem. To nikako ne znači da žena ne bi trebalo da se neguje i brine o sebi, ali unutrašnje zadovoljstvo osnova je za sve ostalo. Žena koja je ostvarena na profesionalnom i privatnom planu, koja uvek ima osmeh i zna kako da istakne ono što je na njenom licu najlepše, nikada ne može da izgleda loše.

 

 

Ni Marija nije propustila da pošalje važnu poruku:

‒ Sve volimo da izgledamo lepo, ali vas molim da ignorišemo teror savršenog „Instagram“ izgleda, jer to nema baš mnogo dodirnih tačaka sa realnošću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading