DARA ŠČEPALA MILICU PA POKUŠALA DA JE POLJUBI: Todorovićka iskolačila oči od ŠOKA!

Autor:

Zabava

26.05.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara i Milica Todorović poznate su po tome da obožavaju da se šale i da uvek zasmeju sve oko sebe, a ovoga puta našle su se zajedno u emisiji Ognjena Amidžića i, naravno, priredile gledaocima pravi užitak.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dara htela da cmokne Milicu, pevačica zanemela

Njih dve su u jednom trenutku dobile zadatak da odglume dve drugarice sa silikonima, a kada je Milica napunila usta hranom, Dara je dobila želju da je poljubi.

Bubamara je u jednom trenutku zgrabila Todorovićevu za vilicu, a Milica se nije mnogo opirala, ali joj baš i nije bilo svejedno.

Međutim, Dara se predomislila u poslednjem trenutku i nije poljubila koleginicu koja je ostala u šoku.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Voli da se šali, ali ne kao Dara... Milica

Nakon priče o silikonima Dara Bubamara je dobila ideju da poveća grudi još malo:

- Imam šestice, mislite da bi trebalo da stavim veće? - rekla je Dara u Amidži šouu. Ona je osim ideje da poveća grudi, otkrila i da je u srećnoj vezi s Tonijem:

- Imam dečka. Nisam htela da krijem našu ljubav, svašta se pisalo. Njemu, i meni to smeta. On nije iz javnog sveta, neće time da se bavi. Nikad nismo raskidali - rekla je Dara u pomenutoj emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading