(FOTO) CECIN DEČKO I VELJKO SE OVAKO PRIPREMAJU ZA VELIKO SLAVLJE! Sve je spremno za Anastasijin rođendan!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.05.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović večeras proslavlja rođendan, te se ovim povodom porodica Ražnatović ponovo okupila u Beogradu gde se vrše poslednje pripreme.

Foto: youtube.com/printscreen
Veliko slavlje u porodici Ražnatoviž

Porodica Ražnatnović svako malo ima neki povodom za porodično slavlje. Danas obeležavaju rođendan Cecinoj naslednici Anastasiji.

Mlada muzička zvezda danas slavi 23. rođendan, te je je cela porodica u pripravnosti u ovom posebnom danu.

Dok Ceca i Anastasija obavljaju poslednje pripreme za večerašnju proslavu, Veljko i dečko folk zvezde Bogdan Srejović su ih pustili da se pripreme i svako se opušta na svoj način.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Bogdan uživa u kafiću kod Cecine kuće

Bogdana smo zatekli u jednom kafiću u blizini Cecine vile, gde je provodio vreme sa prijateljem, dok je mladi Ražnatović održavao kondiciju vozeći biciklu po Adi Ciganliji.

Foto: instagram.com
Veljko vozi bicikl na Adi

Kako su danas pisali mediji, na rođendanu će biti oko 100 zvanica, među kojima su članovi porodice slavljenice, ali i prijatelji i sarednici. Ali tu nije kraj, posle godinu dana pauze odučila je da publiku obraduje sa dve nove pesme, za koje je uradila visokobudžetne i moderne spotove, saznaje Blic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading