JOVANA JEREMIĆ PLAKALA NASRED ULICE: Voditeljku grlile dve devojke, a ona nije mogla da dođe sebi!

Autor:

Zabava

25.05.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po tome da izazve opštu pometnju gde god da se pojavi i to najčešće na televiziji na kojoj vodi jutarnji program. A sada je napravila haos i na ulici.

Foto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Potresla se... Jovana Jeremić

Jovana je proteklih dana prolazila ulicom i kada su je vdele dve devojke, očigledno njene velike obožavateljke, briznule su u plač od uzbuđenje što su srele svog idola.

Ovo je voditeljku veoma pogodilo, pa je i ona zaplakala:

- Od sreće plačemo - poručila je jedna od devojaka.

- One su se rasplakale kada su mene videle. Je l’ zato što gledate? Je l’ zato što volite? Opišite mi osećaj. Veruj mi, mene tvoje suze pogode, iako ja izgledam nedodirljivo - odgovorila joj je kroz suze Jovana.

Foto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Plakale od sreće...

- Ja ne znam šta da kažem Vi ste žena lavica. Jako ste pozitivni, dobri, vedri, zračite - odgovorila joj je obožavateljka.

- Ovo ne može da se kupi parama, ovo ne može da se namesti da se slikaš na televiziji, da te ljudi ovoliko vole. Stvarno ste me potresle, mnogo mi je drago - dodala je uz jecaje Jeremićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading