(VIDEO) ZBOG OVIH KOLA JE Vedrana PROZIVALA voditeljku: NAKON HAOSA U JUTARNJEM PROGRAMU ISPLIVALO BOGATSTVO Jovane Joksimović!

Autor:

Zabava

25.05.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OVO SU KOLA ZBOG KOJIH JE VEDRANA PROZIVALA VODITELJKU: NAKON HAOSA U JUTARNJEM ISPLIVALE SLIKE JOVANINOG BOGATSTVA!

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK, E-Stock
Jovana Joksimović

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović gde je spomenula bogatstvo u kojem uživa sa suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem i rekla "da bi i ona bila lepa kada bi imala njenu platu i ulagala u sebe".

Kada ju je voditeljka, kroz smeh upitala "što se zakačila" za bogatstvo, Vedrana joj je rekla da ima automobile od 500.000 evra i vilu na Senjaku koju je kupila od Karića. Zbog svega ovoga ponovo su aktuelne paparaco fotke voditeljke i njenog supruga, odnosno skupocenih "bmw" automobila.

 U pitanju su automobili "bmw" najnoviji model iz serije 7 od 130.000 evra, koji vozi Željko, odnosno džip iz iste serije koji košta 120.000 evra, što znači da se Vedrana "preračunala" za četvrt miliona!

Ekipa emisije "Paparaco lov" je pratila voditeljku i zabeležila "Jovanino bogatstvo".

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Jovana Joksimović

 Razlog zbog kojeg su slike i snimci ponovo aktuelni je prozivka hrvatske književnice, koja ju je, između ostalog, pitala i "da li je možda prodala automobile" od kako su se poslednji put videle:

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Jovana Joksimović

- Vidim vas u Gloriji sa dvoje predivne dece, imate džip najnoviji - rekla je Vedrana, ali ju je Jovana ispravila "troje dece".

- Dvoje, atraktivniji ovi bliznačići, pa najnoviji džip 250.000..."

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Jovana i Željko Joksimović

 - To gledate na Pinku, a šta se promenilo otkako smo se vi i ja poslednji put videle?, pitala je Jovana da bi je Vedrana upitala: "Šta, prodali ste automobile?".

- Nisam - rekla je Jovana, a onda je Vedrana raspalila:

-Eto. Ja vidim nekog ko vozi dva auta od 500.000 koje je kupio od nekog Karića viletinu, pa pitaj Boga - pa mislim vau, a još je i lep".

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading