SMRŠALA 84 KG, A SAD HOĆE JOŠ! Krstinja PROGOVORILA o TRANSFORMACIJI i OPERACIJI koju će joj platiti Saša Popović!

Autor:

Zabava

24.05.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka Zvezda Granda progovorila o operaciji koju će joj platiti Saša Popović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Krstinja Todorović

Takmičarka Krstinja Todorović od početka takmičenja u "Zvezdama Granda" smršala je preko 80 kilograma. 

Ona se potpuno transformisala, a žiri muzičkog takmičenja poručio joj je da se "pretvara u dobru ribu". Ipak, zbog previše kilograma koje je izgubila, Krstinja će morati da uradi liposukciju, a tu operaciju će joj finansirati Saša Popović ukoliko dođe do finala. 

 

 

- Od početka, od kada sam prvi put došla u Grand pa do sada smrašala sam 84 kilograma. Cilj mi je da skinem još nekih desetak kilograma, moža malo manje, ali još uvek nemam jasnu sliku s obzirom da je višak kože prisutan i onda možda kad se odradi operacija, neće biti potrebno ni jedan kilogram da se skida, kad se koža utegne - rekla je ona i dodala:

 

 

- Operaciju ću odraditi nakon takmičernja, jer je oporavak dosta dug i jako težak, da ne bi rizikovali da se nešto ne daj bože iskomplikuje, onda ćemo to uraditi nakon takmičenjarekla je Krstinja za Grand.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mogren

04.06.2021 18:08

Lijepa je. Bravo.