POTPUNO SMO RAZLIČITE OSOBE, VRAĆAM GA U REALNOST: Danijela AMIDŽIĆ otkrila sve O BRAKU sa Ognjenom!

Autor:

Zabava

22.05.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka progovorila o zajednici sa suprugom.

Foto: youtube.com/printscreen
Ognjen sa suprugom Danijelom Amidžić

Atraktivna manekenka Danijela Dimitrovska sa suprugom Ognjenom ,sinom Matijom i prijateljima uživala je u Hurgadi, a kako navodi za Premijeru Vikend specijal, boravak na moru joj je posebno prijao.

- Fenomenalno nam je bilo! Iskoristili smo Matijin raspust i praznike kako bismo malo otputovali i napunili baterije. Uživali smo maksimalno i svima nam je bilo jako potrebno da se posle cele prošlogodišnje situacije sa koronom malo revitalizujemo, i mentalno i fizički - rekla je Danijela.

Ona i Ognjen deset godina su u skladnoj zajednici, a sada je otkrila i recept za harmoničan brak.

Foto: instagram.com/danijeladimitrovska
Godinama u harmoničnoj zajednici... Danijela i Ognjen

- Recept za brak ne postoji. Ognjen i ja smo više od 10 godina zajedno i mislim da nisam stekla kredibilitet da pričam o receptu za dobar brak. To mogu da pričaju moji roditelji, koji su preko 30 godina zajedno. Kao i svaki brak, tako i naš ima uspona i padova. Trudiš se da daš sve od sebe, da radiš na sebi, a samim tim i na zajednici. Ne ispravljati partnera, već raditi na sebi. Daš sve od sebe da nešto funkcioniše. Zajednički cilj posebno kada imate i dete. Harmonija iz mog ugla nije ista kao iz nečijeg drugog. Ne volim da generalizujem, da dajem recepte, da sudim. Svako treba da radi po svom osećaju. A onda jednog dana kada prevalite put preko 30 godina zajedničkog života, onda ćete znati da li ste u tome uspeli. Ali opet je svaki brak jedinstven i ima svoj recept za uspeh- istakla je.

Potom se osvrnula i na majčinstvo, te otkrila čime se vodila prilikom vaspitanja sina.

- U životu je jako bitno biti pošten, pre svega prema sebi. Da ceniš i voliš sebe. Ako si u skladu sa samim sobom, onda si i u skladu sa svojim okruženjem. Trudim se da se tako ponašam, živim, kako bi moje dete uvidelo to. Jer je to jako važno. Da živimo kako vaspitavamo našu decu. Ako vaspitavamo decu na jedan način, a živimo na drugi, ništa nismo uradili. To je ključ vaspitanja- rekla je manekenka i otkrila da ne razmišlja unapred o proširenju porodice.

- Više je faktora koji utiču na to. Nije baš da je lutrija, pa da nešto biramo. Ni kada sam bila trudna sa Matijom nismo mnogo o polu razmišljali.

Danijela je istakla da su ona i suprug operisani od ljubomore, pa otkrila kako se zapravo slažu.

- Mi smo potpuno dve različite osobe. Međutim, dokaz smo da se suprotnosti privlače i dopunjuju. Ognjen je opušten i ume da smiri moju krutost, dok sam ja tu da njega vratim u realnost ako se previše opusti.

Dimitrovska je otkrila i da li bi nešto korigovala na sebi, ali i da li je za njenu savršenu liniju odgovorna i po neka dijeta.

- Sve (smeh). Mi žene nikada nismo zadovoljne izgledom i stalno bismo nešto menjale. Ali istina je da sam sebi najbolje izgledala kada sam se zaljubljivala. To unutrašnje zadovoljstvo podstiče samopouzdanje, što je najvažnije- navodi pa dodaje:

- Nikada nisam držala dijete. Vodila sam računa o tome šta jedem, ali pre svega zbog zdravlja. Hedonista sam, ali se ne prejedam. Umerenost je ključ svega. Osim toga, često idem na treninge. Da li je u pitanju boks ili neka druga borilačka veština, najbitnije je da sam fizički aktivna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading