KAĆA GRUJIĆ PROSLAVLJA 29. ROĐENDAN, A U GLAVI JOJ SAMO JEDNA ŽELJA: Otkrila i da li nastavlja KARIJERU!

Autor:

Zabava

20.05.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica danas slavi.

Foto: youtube.com/TVKopernikus
Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić danas proslavlja 29. rođendan, a njene društvene mreže prepune su čestitki i zajedničkih fotografija. 

Naime, nakon što je juče njen voljeni proslavio titulu sa Crvenom zvezdom, pa je osvanula i njihova zajednička fotografija a na kojoj Kaća ponosno drži medalju, slavlje će se verovatno nastaviti i danas, a povodom rođendana Grujićeve.

Katarina i Marko počeli su da žive zajedno, a njihova veza traje godinu dana.

 - Približavam se toj tridesetoj. Nije mi dobro. Ne osećam se kao da punim 29 godina. Ali, bože moj, to su samo godine. Dosta je još toga preda mnom - rekla je pevačica za medije, ali želje nije želela da otkrije.

Foto: Instagram/printscreen
Marko i Katarina žive zajedno

- Eh sada. Kada budem duvala svećice u ponoć, ko zna što ću tada zamisliti sve - počela je tajanstveno Katarina pa dodala:

- Pa, ne znam. Ne volim ništa da planiram u životu. Trudim se da to bude spontano, da bude iznenađenje. I da se udam i rodim dete, posle devet godina karijere, uvek mogu da se vratim na scenu. Naravno, neću napustiti pevanje. Ne volim nešto preterano da pričam o tim stvarima - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading