(VIDEO) NAKON ŠTO JE SNIMAK SA VENČANJA POSTAO VIRALAN, GAGI ĐOGANI SE OGLASIO ZA JAVNOST: Evo šta je poručio mladencima!

Autor:

Zabava

20.05.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani ne krije radost.

 

RepublikaFoto: printscreen
Gagi Đogani srećan zbog ćerke

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se tajno prvo u opštini Rakovica, a potom i u crkvi, a taj snimak su kasnije i objavili na društvenim mrežama. Dok se Anabela povodom ovoga još nije oglasila, Gagi Đogani je emotivno reagovao.

- Ja sam najponosniji i najsrećniji otac na svetu jer je moje dete presrećno i svi joj se snovi ostvaruju. Njena sreća je moje najveće blago... Ponosan sam na Lunu i Marka jer su pokazali i dokazali šta je prava ljubav - rekao je Gagi za Kurir nakon što je ogledao snimak sa venčanja, i dodao:

- Ponosan otac sam, ali i tast jer moja ćerka ima pravog muškarca pored sebe. Pokazao je kako muškarac voli i poštuje ženu... Moje srce oca je prepuno radosti. Želim im svu sreću i ljubav sveta... I naravno deka čeka svoju Miu nestrpljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading