ŽIRI ZVEZDA GRANDA SE ŽESTOKO UROTIO PROTIV MILIJA: Imali su brutalan plan od samog početka PA SU KONAČNI RAZOTKRIVENI, ISPLIVAO DOKAZ?

Autor:

Zabava

20.05.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima dokaz da su svi protiv njega!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Aleksandar Milić Mili puko zbog kolega!

Mili osuo paljbu po kolegama iz “Zvezde Granda“! Ima dokaz da su svi protiv njega!

Aleksandar Milić Mili puko na snimanju emisije “Zvezde Granda”! On smatra da su se članovi žirija urotili protiv njega i njegovih kandidata, jer kako takmičenje odmiče, njegovih predstavnika je sve manje u takmičenju.

NIJE MU LAKO!

“Ne razumem vas, majke mi? Na šta to liči, čemu vodi ovaj šou? Od prvog kruga kad smo krenuli video sam da imate problem sa mojim kandidatima, šta nije u redu? Zašto vam oni smetaju. Sve vreme ćutim, ali od prvog kruga vidim animozitet prema mojim pevačima. Ne znam šta vam je. Ako nećete da ih puštate, recite otvoreno, i videću šta ću da radim sa njima”, siktao je Mili na pauzi snimanja dok je Saša Popović pokušavao da ga odobrovolji, tvrdi izvor Sveta.

“Sale je pokušao da se našali sa njim, jer je ovaj baš izgoreo. Mili retko kad otvoreno plane, trudi se da se kontroliše, ali je sad izgoreo. Saša mu je objasnio da je on nešto krivo razumeo, da mu možda nije dan i da niko nema ama baš ništa protiv njegovih takmičara. Čak su i Viki, Ana, Đorđe i Marija pokušali da mu objasne da svako ocenjuje kako čuju i da ima kritirijume po kojima glasa, i da to nije ništa protiv njega, ali je on ostao pri stavu da svi rade protiv njega. Posle nekog vremena se oraspoložio, pa je snimanje nesmetano moglo da se nastavi”, zaključuje izvor sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading