PUKLI PO ŠAVOVIMA! MLADENCI PRVI DAN BRAKA PROVELI U SVAĐI: Luna i Marko otkazali crkveno venčanje!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

18.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Marko otkazali crkveno venčanje.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna Đogani i Marko Miljković

Novopečeni mladenci Luna i Marko Miljković, koji su se u nedelju venčali u opštini Rakovica, trebalo je juče da sklope i crkveni brak, međutim, došlo je do velike svađe nakon koje su sve otkazali, saznaje Srpski telegraf.

Naša ekipa bila je juče ispred Lunine zgrade na Novom Beogradu, gde se odmah videlo da ne teče sve po planu, kao prethodnog dana, kada su neobavezno obučeni prošli pored novinara da bi formalno obavili opštinsko venčanje.

Luna: Malo ste nas poremetili. Prekjuče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena

- Luna i Marko su sve vreme napeti. Prvo ih je iznerviralo što je propao njihov plan da sve obave tajno i što se saznalo za oba datuma. Nedelja im nije bila toliko važna jer su sklapanje braka u opštini doživeli kao najobičniju formalnost i tako su se i ponašali. Važniji im je bio drugi dan, za koji su se spremali i hteli sve da objave na Jutjub kanalu, od kog zarađuju lepe pare. Prepucavali su se oko toga ko je mogao da ih odruka medijima kad su sve držali u najstrožoj tajnosti. Nervozni zbog medijske pompe koja se digla oko njihovog venčanja, napravili su nakon građanskog venčanja i incident u restoranu u kome su slučajno drugim povodom bile kamere zbog snimanja intervjua koji nije imao nikakve veze s njima. Posvađani su otišli kući, a svađa se nastavila i sledećeg dana, kada ih je probudila kiša i samo dolila kap na već prepunu čašu - otkriva izvor blizak paru i nastavlja:

- Luna je šila venčanicu za crkveno venčanje i za slavlje koje je trebalo da usledi posle. Bilo je sve spremno, ali onda je izbio haos između nje i Marka. Do te mere su se posvađali da su odustali od svega i otkazali zakazano crkveno venčanje.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna Đogani i Marko Miljković

Ovim navodima ide u prilog i to što je Luna, očigledno posle te svađe, u pocepanoj trenerci i masne kose smotane u punđu izašla da se pravda pred okupljenim medijskim ekipama kako juče nije bilo ništa u planu iako su te informacije procurile odavno, a i Marko je za medije prekjuče potvrdio da sledi crkveno venčanje.

- Ništa se ne dešava danas. Juče je bilo opštinsko venčanje. Super je bebica, čekamo svaki dan, ja sam odlično, koliko mogu sad u ovom stanju da budem. Juče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena. Malo ste nas poremetili, mi smo nadoknadili kod kuće. Slavlje će biti kada dođe beba. Beba će da prisustvuje. Ja mogu samo da prošetam, ne mogu da slavim i da budem sređena, venčali smo se jer smo morali, sve ostalo će se odraditi kada dođe bebica - rekla je Luna, nesvesna da je potvrdila da odlaganje crkvenog venčanja ima veze s tim što su ih poremetili mediji, te pokušala da se izvadi na priču da ne liči ni na šta i da nije u stanju ni za kakvo slavlje u ovom trenutku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

18.05.2021 06:19

Vidite ih kako idu. Kao da idu na razvod. Daleko su jedno od drugog.