Dragana Katić se ne miri sa gubitkom: Progovorila o porodičnoj tragediji, gorke suze nije mogla da ZAUSTAVI!

Autor:

Zabava

17.05.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dragana Katić se ne miri sa gubitkom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Dragana Katić

Voditeljka Dragana Katić rasplakala se u emisiji dok je pričala o najtežem periodu u životu, kada joj je majka bila bolesna.

Njoj i njenim sinovima, blizancima Bojanu i Bobanu, odlazak voditeljkine majke je veoma teško pao, a Dragana je već u nekoliko navrata isticala da joj je bilo jako teško kada je ostala bez oba roditelja.

Dok joj je majka bila bolesna i dok ju je vodila na skener i na hemioterapiju, voditeljka je sve vreme radila i uvek bila sređena i nasmejana pred kamerama, pa niko nije mogao ni da pretpostavi sa čime se nosila. Taj period kaže da joj je bio najteži, jer je i finansijski bila u veoma lošoj situaciji.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_katic
Dragana Katić

Među teškim trenucima kojih se seća jeste i punoletstvo njenih sinova, pre kojeg je ostala bez majke, a oni bez bake. Ipak, odlučila je da im u najužem krugu porodice i prijatelja napravi proslavu, a tražila je tada pesmu "Kako si majko, kako si oče", zbog koje joj i danas idu suze na oči.

- Ja sam tražila tu pesmu za njihov osamnaesti rođendan koji sam priredila za jako mali krug ljudi, baš prijatelja i familije. To je negde bio vrhunac večeri i negde sam znala da moji roditelji znaju da oni slave osamnaesti - rekla je voditeljka i rasplakala se u emisiji "Balkanskom ulicom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading