(FOTO DOKAZ) MILICA SE VIĐA SA CRNOGORSKIM SPORTISTOM! Pevačica uživa sa zgodnim vaterpolistom!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.05.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život pevačice Milice Pavlović već godinama je misterija za javnost, ipak, jedan nesmotreni potez je ipak odao.

Foto: printscreen/TVPink
Milica Pavlović

O ljubavnom životu jedne od najatraktivnijih pevačica sa estrade ne zna se gotovo ništa. Od početka njene karijere vešto je izbegavala da svoje partnere predstavlja javnosti, te se sve svelo na nivo spekulacija.

Ipak, čini se da to u slučaju nje i markantnog crnogorskog sportiste nije baš tako. Milicu i Nikolasa Saveljića, sina Niše Saveljića,  mediji su već povezivali prošle godine, kada je objavljeno da su se upoznali tokom leta u Crnoj Gori i da je Milicu ovaj markantni mladić i te kako zaintrigirao, te da su ostali u kontaktu nakon što je on otišao u Ameriku, gde studira i igra vaterpolo, piše Story.rs

 

 

Sada su fotografisani zajedno u društvu poznatog sportskog para Tadije i Sandre Dragićevića. Naime, Sandra i Tadija su u isto vreme objavljivali fotografije sa jednom prigodnog ručka na društvenim mrežama, te se zaključilo da su zajedno u društvu svo četvoro.

RepublikaFoto: instagram.com/tadija dragićevic
Tadija je odmah obrisao fotografiju sa Nikolasom

Kako je Tadija ubrzo uklonio svoju fotografiju, jasno je da su želeli da prikriju susret Milice i Nikolasa u kojem su i oni bili saučesnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading