CECA ODRŽALA PRVI OVOGODIŠNJI NASTUP: Imala jasne ZAHTEVE, od domaćina TRAŽILA OVO!

Autor:

Zabava

17.05.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca održala prvi nastup od početka pandemije.

Foto: Privatna arhiva
Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je sezonu nastupa, a kada je pre dva dana pevala na intimnom slavlju povodom prvog rođendana, na Gružanskom jezeru kod Kragujevca. 

Naime, roditelji deteta su prijatelji Ražnatovićeve, a kako je preneo Alo pred nastup je uputila i određene zahteve.

- Ceca je tražila da ima binu na kojoj će se nalaziti njen bend, ali i ona sama. Pre svega zbog toga što je ona zvezda i mesto joj nije među zvanicama i stolovima, ali i zbog koronavirusa koji je i dalje prisutan među populacijom - ispričao je izvor blizak pevačici i dodao da su domaćini sa zadovoljstvom ispunili Cecine zahteve.

 

Sa sobom je povela i ćerku Anastasiju, ali i svog ličnog frizera koji je brinuo o njihovom izgledu za vreme trajanja proslave. Neposredno pred nastup, poverila je prijateljima da ima malu tremu.

-Našalila se kako se boji da je zaboravila tekstove svojih pesama jer dugo nije nastupala. Naravno, to nije bilo moguće jer kada pevate tri decenije, to se ne može desiti - rekao je izvor blizak Ražnatovićevoj.

Pogledajte kako je izgledao Cecin nastup a na koji je došla u belom odelu i korsetu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading