(FOTO) ODRŽAVAN U VEŠTAČKOJ KOMI: Našeg poznatog muzičara izboli nožem, PROBILI MU DŽIGERICU I SLEZINU!

Autor:

Zabava

17.05.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičara izboli nožem!

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Šou program - Zvanični kanal

Pevač i kompozitor Slobodan Betulić Betula zaslužan je za hitove mnogih poznatih pevača kao što su: Merima Njegomir, Nedeljko Bilkić, Ceca Ražnatović, Rada Manojlović, Đani, Era Ojdanić i drugi.

Prvi kontakt sa nekim muzičkim instrumentom ostvario je u osnovnoj školi i to sa frulom, a kasnije je sam počeo da uči da svira harmoniku, iako se njegov otac protivio tome da mu sin bude muzičar.

Bez obzira na to što je bio odličan đak, školu je napustio već u sedmom razredu kada je dobio jedinicu iz istorije, a nastavnica mu udarila šamar.

Kasnije je osnovao i manifestaciju “Tražimo novu nadu za estradu” koje se uspešno održavalo 20 godina. Saradnju sa RTS-om je prekinuo nakon sukoba sa rediteljem Jovanom Ristićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Tv Kv 1

Pobio sam se sa Jovanom Ristićem. Udario sam mu šamar. Počeli su da mi uzimaju po 1.000 maraka, on i Zoran Hristić, za svaku emisiju. Oni su mislili da sam ja uzimao pare izvornim grupama i foklorima koji su učestvovali u emisijama, što nije bila istina. Ali, meni se to isplatilo, ja sam mudar seljak. Ja odem na svadbu, sviram, pa zaradim po 20-30 hiljada maraka. Značilo mi je da imam emisiju! Ćutao sam, dok mi se smrklo – ispričao je jednom prilikom Betula, prenosi Srbija Danas.

Posebnu pažnju Betula je privukao pre dve godine kada ga je prijatelj u  njegovoj kafani izbo nožem, a samo pukom srećom sve se nije završilo tragično.

-Ja ću sad 65 godina, a on je tri godine stariji. Mnogo smo pojeli hleba i sa hlebom, iako je on prevario sve nas. Najbolje je prošao onaj ko ga nije upoznao. Oprostio sam mu sve prevare, sve inspekcije i ovaj krvavi nož kojim mi umalo nije uzeo život. Neka mu je bogom prosto i neka su mu laki zatvorski dani – ispričao je Betula za medije, a preneo je Kurir.

-Držali su me u veštačkoj komi, imao sam teške rane, a osvestio sam se tek sutradan. Probio mi je džigericu, slezinu, došao do dvanaestopalačnog creva na jedan milimetar, da je tu probio, bilo bi opasno. Doktor kaže: “Masna ti džigerica od rakije i pečenja, spasla te slanina.” Debeo mi je stomak, a nož je bio kratak. Svi su u bolnici bili odlični, izuzetno osoblje – dodao je on tada.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Duga Plus Melodija Records

-Napravio sam im čitavu pometnju u bolnici. Preko 140 ljudi je došlo da me poseti, zakrčili su sve od ulaza u bolnicu do četvrtog sprata. Tri kreveta su oko mene bila prazna, narod je stavljao šta je doneo i napunili su ih do vrha. Bilo je oko 100 kg banana. Namirili smo celu bolnicu. I posle mog izlaska iz bolnice, narod još dolazi da me obiđe, misle da sam još tamo – istakao je Betulić za pomenuti medij.

Kako je tada ispričala konobarica restorana u kom se incident odigrao, problemi su počeli još ujutru kada je osumnjičeni tvrdio da mu gosti restorana psuju majku, što, kaže, nije bilo tačno. Nakon toga je otišao do automobila i stavio nešto za pojas, a gosti su tražili da se zove policija. Kako je ispričala, pre napada na muzičara, jednom gostu je stavio nož pod vrat.

-Videla sam kako udara u stomak Slobodana. Mislila sam da je pesnicom. Dok sam došla, on je ostavio Slobodana naslonjenog na vrata i otišao. Tada je Slobodan izustio: “Ubi me, Tomo.” Kada sam mu podigla majicu, videla sam veliki rez i u dubini su se nazirala creva – ispričala je konobarica tada. preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading