(FOTO) PRE ELENE VOLEO JE SAMO NJU: Jugoslav Karić bio opčinjen poznatom lepoticom, ALI JE BIVŠA ŽENA UMEŠALA PRSTE I RASTAVILA IH?

Autor:

Zabava

17.05.2021

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav je voleo samo nju..

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/elena.karamankaric
Jugoslav ostao bez ljubavi, zbog Elene Karić!

Ljubav Jugoslava Karića prema bivšoj članici grupe "Models" Sandri Meljničenko nikada nije bila tajna. Naslednik imperije Karić i pevačica u mladosti su jedno prema drugome gajili osećanja, jedno vreme su izlazili i družili se, ipak zanimljivo je da se nikada nisu odvažili da izraze emocije.

Spekulisalo se tih dana da je Sandra potpuno opčinjena Karićem, da ni on nije ravnodušan te da je samo pitanje dana kada će otpočeti romansu. Da prste nije umešala, njegova bivša supruga, Elena Karaman, pretpostavke bi se obistinile, a mnogi su tvrdili da bi bili odličan par, a prenosi Story.

Sandra Meljničenko, velika ljubav Jugoslava..

Jugoslav se nedavno na svom "instagram" profilu prisetio druženja sa Meljničenkovom, koja se ubrzo nakon što se on oženio sa Elenom udala za ruskog multimilijardera i rodila mu dvoje dece.

Pored fotografije na kojoj pozira u zagrljaju bivše "modelsice" Jugoslav je napisao:

- Tri barabe i dama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading