KARLEUŠA RECIKLIRA CECU I ROMANU! Jelena ponela haljinu kakve su njene koleginice nosile pre 15 GODINA!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša oduvek se hvalila kako postavlja trendove na Balkanu, te kako svi kopiranju njen stil. Ipak, ima onih koje služi pamćenje, te se utvrdilo da ne govori baš istinu.

Foto: youtube.com/instagram
Karleuša 15 godina kasnije u haljini kakvu su nosile Ceca i Romana

Jelena Karleuša pohvalila se veoma provokativnom haljinom, koja maltene više otkriva nego što pokriva. Ono na šta nije računala je to da će biti i onih koji će se setiti da su takav model haljine mnogo godina ranije ponele i Ceca Ražnatović i Romana Panić.

Početkom dvehiljaditih haljine sa ovako izraženim prorezima koje prilično otkrivaju telo bile su i više nego popularne na estradi.

Prvo je ovakav model ponela Svetlana Ražnatović, a za nju je specijalno dizajnirao Zvonko Marković. Ceca je ovu haljinu imala na svom koncertu na Marakani 2002. godine. Potom je i pevačica Romana Panić ponela veoma sličan model na "Sunčanim skalama".

Više od 15 godina kasnije, pevačica Jelena KArleuša pokušala je da ovu haljinu predstavi kao jednu od njenih trendova. Ipak, snimci pokazuju sasvim drugačije.  Jelena je zapravo iskopirala koleginice i to sa gotovo dve decenije zakašnjenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe

17.05.2021 06:46

JK ne zna da peva. Ona je igračica i usta otvaračica.