SAD BIH BILA NA JAHTI! Andreana Čekić progovorila o bogatašu koji joj se udvara, pa iznenadila izjavom o braku!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić poslednjih dana je u žiži javnosti nakon što se otkrilo da je raskinula veridbu, a sada je pomenula i jednog bogataša na čijoj je meti.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

Pre desetak dana odjeknula je vest da je pevačica Andreana Čekić raskinula veridbu sa Markom Miloševićem, a još veće iznenađenje bilo je to da se krah ljubavi desio još početkom godine.

Od tada je mnoge zaintrigirao Andreanin privatni život, te se spekulisal čak i da je na meti jednog veoma imućnog muškarca koji pokušava da je osvoji.

Pevačica je sada progovorila o ovim navodima:

-Ne da ja znam. Meni da je novac bio bitan imala bih takvog i sad bih bila udata na jahti. Ja sam neko ko ume da uživa, znam da napravim lepu atmosferu. Sama zarađujem svoj novac. Ne moram ponovo da stanem na ludi kame, videla sam kako je. Brak je lepa stvar, ali izgleda da nije za mene. Za mene je ljubav, neko ko će da me poštuje i razume, samo da je mir - rekla je Andreana u emisiji "Premijera".

Čekićeva se osvrnula i na raskid sa Markom, rekavši da tome nije prethodio nikakav skandal, već da su im se putevi razišli i da bivšem vereniku želi sve najbolje u životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading