PEVANJE IM JE SAMO PARAVAN! Zvezda Granda podigla veliku prašinu pričom o prostituciji!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Granda progovorila je o javnoj tajni i podigla veliku prašinu u javnosti svojim tvrdnjama.

Foto: youtube.com
Zvezda Granda progovorila o tajnama estrade

Nekadašnja Zvezda Granda Sanja Vasiljević govorila je o aktuelnim temama, te se dotakla i toga da sve više starleta počinju muzičku karijeru.

Ona se nije libila da otvoreno progovori o tome da pojedinim od njih pevanje služi samo paravan, dok se zapravo bave sasvim drugim poslovima.

Sanja se osvrnula na izjavu Anđele Veštice koja je rekla da je zaradila na stotine hiljade evra od eksplicitnih fotogafija i snimaka na sajtu "Fans only":

-Znamo da one tako fukcionišu, dobro je samo dok ne pevaju. Drago mi je što pronalaze i druge opcije, pametne su, jer koriste društvene mreže pošto je muzička industrija trenutno stopirana. Nemam ništa protiv ni da pevaju ako to dobro rade, ali do sada ni jedna nije pokazala to već su koristile kao paravan za prikrivanje svojih primarnih aktivnosti- objasnila je Sanja, piše GrandOnline.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe

17.05.2021 06:49

Ova očigledno govori o sebi.