ANABELA NE ZNA DA SE LUNA UDALA! Pevačica o venčanju ćerke saznala iz medija!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su Luna Đogani i Marko Miljković sklopili građanski brak i potrudili se da za to niko ne sazna, pa čak ni članovi njihovih porodica.

Foto: prinscreen/instagram/tiktok
Anabela za Luninu udaju saznala iz medija

Marko Miljković i Luna Đogani, venčali su se danas u Opštini Rakovica, a njihovom venčanju prisustvovali su samo kumovi.

Iako je mlada bila vidno iznervirana kada je saznala da je informacija o venčnju došla do predstavnika medija, niko nije ni slutio da ona čak ni roditeljima nije želela da saopšti da se udaje.

Lunina majka, pevačica Anabela Atijas za njenu udaju saznala je upravo od novinara i sve vreme bila u šoku i nije mogla da poveruje da se to stvarno desilo:

-U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam - rekla je Anabela.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna i Marko danas su se venčali u tajnosti

Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke - poručila je Anabela, piše Alo.rs

U toku dana, oglasio se i Gagi Đogani koji je takođe tvrdio da ne zna ništa o Luninom i Markovom venčanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading