Pevačica PRELEŽALA KORONU: Snežana Đurišić otkrila kako je virus uticao na nju i njenu PORODICU, a OVO ih je jako POTRESLO!

Autor:

Zabava

16.05.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila kako je vrius uticao na nju i njenu porodicu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Snežana Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić otkrila je da je preležala korona virus, pa je otkrila kako je situacija sa pandemijom uticala na nju i njeno okruženje: 

- Dobro sam, hvala na pitanju, pregrmela sam koronu, još uvek imam antitela, dobro se osećam – rekla je na samom početku Snežana.

- Mi smo narod koji inače tako te neke ružne situacije olako shvatamo, lako ćemo mi s tim, međutim ovo nas je onako poprilično potreslo, ali vidi se taj neki kraj, i daj Bože da nastavi ovako da pada broj oblellih i oni koji nas napuštaju, pa da se vratimo u neku normalu – rekla je pevačica.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Snežana Đurišić

Snežana je oktrila kako je provela karantin koji smo imali početkom godine.

- Ja sam kao i većina ljudi živela onako kako je to situacija nalagala, čuvala se, pa šta Bog da... Bila sam kod kuće uglavnom, i ono što je meni posebno važno to je da su svi iz mog okruženja, porodice i familije koji su i zakačili koronu se lepo oporavili, i da su živi i zdravi – zaključila je pevačica u Premijera - Vikend specijalu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading