(FOTO) LUNA I MARKO STALI NA LUDI KAMEN: Pogledajte kako su izgledali na venčanju!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo smo svi čekali!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna i Marko venčali su se...

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković venčalu su se danas u opštini Rakovica se danas.

Kako smo preneli u petak, Marko je poručio da planiraju venčanje ovog vikenda,uprkos činjenici da je Luna to pokušala da sakrije. Oni su planirali i građansko i crkveno venčanje, a kako smo i očekivali na venčanju su prisustvovali samo kumovi zbog situacije sa korna virusom i činjenica da Luna sredinom sledećeg meseca treba da se porodi.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Venčali su se...

Luna i Marko uslikani kada su kada su krenuli na venčanje, a njihov autfit prilično je opušten, te tako Marko nosi tamne farmerke i crni sako, dok je Luna u belom sakou i crnoj kratkoj haljini.

Popularni pevač Savo Perović, nije hteo da im bude kum, pa je počasno mesto pripalo Markovom dobrom prijatelju, a kako smo prenoseli juče, Marko želi da njegova ćerka nosi njegovo prezime, te su požurili da se venčaju pre Luninog porođaja.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nosila je kratku haljinu...

- Luna je skoro ušla u deveti mesec, a o venčanju je s Markom prvi put pričala pre dva meseca. Njemu je bila želja da dete nosi njegovo prezime, pa je zato pitao Lunu da li bi bila za to da se uzmu pre neko što se ona porodi. Objasnio joj je da je to pametna ideja da se kasnije ne bi maltretirali po sudu oko dokazivanja očinstva. Međutim, dočekali su deveti mesec njene trudnoće jer zbog velike gužve nisu uspeli na vreme da obezbede termin za venčanje - priča za naš list izvor blizak paru, te naglašava da budući roditelji ekskluzivne snimke s venčanja planiraju da objave na svom Jutjub kanalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Srećno venčanje

16.05.2021 18:38

Srećno venčanje

Dunja

16.05.2021 18:40

Srećno i dugovečno Luna i Marko

aaa

16.05.2021 18:44

Срећно венчање и све најлепше жеље од срца!

elma

16.05.2021 18:46

Wishing you every happiness together!